Головна Новини Здоров'я наше тіло Як швидко прийти в себе осінніього ранку: прості способи
commentss НОВИНИ Всі новини

Як швидко прийти в себе осінніього ранку: прості способи

Прогнати ранкову сонливість може не тільки кава

19 жовтня 2020, 09:45 comments1171
Поділіться публікацією:

Прокинутися в гарному настрої похмурим осіннім ранком — складне завдання, але цілком здійсненне. Навчіться просто правильно починати свій день. А в цьому вам допоможуть наступні поради, якими поділилося видання "Единственная".

Як швидко прийти в себе осінніього ранку: прості способи

freepik

Підйом

Кожен ранок починайте з позитивних думок. Виходьте зі сну поступово, не схоплюватися різко з ліжка після того, як відкрили очі. І не шукайте відразу телефон, щоб переглянути соціальні мережі. Полежте хвилин 10 в теплому ліжку і дайте собі правильну психологічну установку на прийдешній день.

Освітлення

Старайтеся на ніч щільно не закривати штори в спальні перед сном. Відкривайте їх відразу ж після того, як встали з ліжка, адже завдяки сонячним променям в організмі припиняється вироблення меланіну.

Зарядка

Прийти в себе осіннім ранком допоможе зарядка (10-15 хвилин). Вона не тільки допомагає підбадьоритися, але і підтримує організм в тонусі, дарує заряд енергії, і допомагає активувати обмін речовин.

Сніданок

Завдяки збалансованому сніданку ви можете отримати необхідну енергію на першу половину дня і не зголодніти до обіду настільки, щоб потім з'їсти значно більше, ніж треба. Кращий варіант для сніданку — баланс білкових і вуглеводних продуктів. Це можуть бути підсмажені тости, нежирний йогурт, кефір, фруктові салати або мюслі.

Напої

Після пробудження бажано поповнити свій водний баланс, тому випийте склянку води, можна з додаванням лимона або імбиру. Також вранці можна випити натуральний сік, який містить вітамін С.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як позбутися  набряклості вранці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини