Головна Новини Здоров'я наше тіло Як самостійно зняти напругу очей після роботи за комп'ютером
commentss НОВИНИ Всі новини

Як самостійно зняти напругу очей після роботи за комп'ютером

Позитивний вплив надасть звичайний відпочинок від гаджетів

12 серпня 2021, 05:00
Поділіться публікацією:

Щоденна робота за комп'ютером може призвести до перенапруження очей. Тому не варто забувати про відпочинок і регулярні тренування очних м'язів. Щоб якомога довше не знати проблем із зором, за очима потрібно доглядати і давати їм відпочинок, пише hypoxi-climbi.

Як самостійно зняти напругу очей після роботи за комп'ютером

Втома - фото з відкритих джерел

Що допоможе зняти напругу з очей?

Позитивний вплив надасть звичайний відпочинок від гаджетів. Допоможуть прогулянки на свіжому повітрі, активні ігри або ж будь-яка зміна роду діяльності. Водночас не варто самостійно робити масаж очей. Деякі люди можуть сильно тиснути на очі. При частому повторенні це може спровокувати захворювання очей, падіння тиску і пульсу. Тому такі дії можна повторювати тільки після рекомендацій лікаря, який наочно продемонструє, як це правильно робити.

Якщо ваші очі втомилися після водіння автомобіля, роботи за комп'ютером або під час довгого перебування на відкритому повітрі, поморгайте активніше, ніж зазвичай. Цей процес дозволяє уникнути пересихання очей і усуває їх роздратування. Дуже важливо і корисно робити цю вправу періодично, хоча б раз в 2-3 години. Для підтримки гарного зору потрібно стежити за здоров'ям в цілому. Дотримуючись правильного харчування, отримуючи достатню кількість вітамінів і виконуючи фізичні вправи, ви піклуєтеся і про своїх очах.

Нагадаємо, ефективність система управління є одним із головних завдань сучасної компанії, в рішенні якої величезну роль відіграє управління персоналом. У сучасному світі робота з людьми є однією з основних функцій управління і саме від співробітників залежить успіх компанії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини