Головна Новини Здоров'я наше тіло Як покращити пам'ять: практичні поради
commentss НОВИНИ Всі новини

Як покращити пам'ять: практичні поради

Пам'ять потрібно тренувати так само як і м'язи

10 грудня 2020, 11:25
Поділіться публікацією:

Наш мозок зберігає дуже багато інформації.  Інколи її кількість настільки велика, що ми забуваємо деякі деталі -  це нормально. Та, якщо ви помітили значні  та постійні провали в пам'яті, варто бити на сполох та звертатися до спеціаліста. В будь-якому разі вам потрібно допомагати своєму мозку правильно функціонувати. Для цього існує кілька порад.

Як покращити пам'ять: практичні поради

Головні поради, як покращити пам'ять. Фото: shutterstock

1.  Правильне харчування

Введіть у свій раціон достатню кількість продуктів, які сприяють роботі мозку. Такі продукти повинні містити жирні кислоти та мікроелементи. Зверніть увагу на рибу, буряковий сік, броколі, волоські горіхи, курячі яйця.

2. Здоровий спосіб життя

Робота нашого мозку напряму залежить від того, який у нас спосіб життя. Тому варто сформувати правильний режим сну, достатньо відпочивати та не зловживати алкоголем.

3. Свіже повітря

Дефіцит кисню в мозку може призводити до погіршення його функціонування та проблем з пам'яттю. Тому частіше прогулюйтеся в місцях з чистим повітрям, а також провітрюйте місця, де живете та працюєте.

4. Тренуйте пам'ять

Пам'ять потрібно тренувати так само як і м'язи. В інтернеті можна знайти купу способів, які підійдуть саме вам. Ось кілька з них.

5. Нове середовище

Це один з найкращих способів розвинути свій мозок. Відвідуйте нові місця, ходіть постійно різними дорогами, вивчайте територію, на якій знаходитеся. Також знаходьте собі кожного місяця нову цікаву справу і ви побачите наскільки краще працюватиме мозок та розшириться ваш кругозір.

Сайт "Коментарі" рекомендує прочитати, як правильно говорити з дівчиною після знайомства.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини