Головна Новини Здоров'я наше тіло Як підготувати організм до перших холодів
commentss НОВИНИ Всі новини

Як підготувати організм до перших холодів

Ці поради допоможуть зробити ваш організм сильніше

8 вересня 2020, 13:40
Поділіться публікацією:

Осіння погода приносить з собою різкі температурні стрибки, тому з приходом вересня багато людей скаржаться на занепад сил, депресію, погіршення загального самопочуття. Це означає, що вашому організму потрібен час на перебудову, а прискорити та полегшити цей процес допоможуть наступні поради.

Як підготувати організм до перших холодів

depositphotos

Лікар відділення ЛФК Олена Сініцина виданню "АіФ" розповіла, що зміцнити імунну систему можна за допомогою регулярної фізичної активності, наприклад, йоги, розминки, плавання та інших вправ. Вони допоможуть зробити організм більш стійким до похолодання, активуючи в ньому "внутрішні резерви".

Також не слід забувати про якісний відпочинок. Лягайте спати раніше, щоб організм встиг відновити сили. А також приведіть в норму свій емоційний стан, адже нервова система дуже серйозно впливає на імунітет. Обмежте себе від стресів і нервового напруження. Згідно зі статистикою, люди в стані депресії хворіють на застудні захворювання частіше і важче.

Крім цього, зміцнити організм можна за допомогою харчування. Вживайте більше фруктів, овочів і ягід, які містять велику кількість вітамінів і антиоксидантів. Можна додатково приймати імуностимулюючі препарати.

І ще, не забувайте тепло одягатися, навіть, якщо на вулиці світить сонце, адже погода може бути оманливою. Тримайте ноги завжди в теплі!

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як розправитися з осінньою депресією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини