Головна Новини Здоров'я наше тіло Як перевірити стан здоров'я за допомогою драбини
commentss НОВИНИ Всі новини

Як перевірити стан здоров'я за допомогою драбини

В ході наукового конгресу Європейського товариства кардіологів вчені розповіли, як оцінити свій рівень здоров'я за допомогою підйому по сходах

15 грудня 2020, 19:02
Поділіться публікацією:

Багато хворіють на серцево-судинні захворюваннями і не завжди їх можна виявити. Як зізнаються лікарі, є кілька простих способів, коли можна оцінити стан свого здоров'я за допомогою драбини. Тест дуже простий, він стосується нормальної життєдіяльності людини.

Як перевірити стан здоров'я за допомогою драбини

ФОТО: З відкритих джерел

Отже, названий спосіб перевірити своє здоров'я за допомогою підйому по сходах житлового будинку Кардіологи розповіли, як оцінити стан організму за допомогою підйому по сходах. І якщо людина пройде цей текст, то можна підходити до більш докладного дослідження. На думку лікарів — це самий простий і доступний спосіб розпізнати перші симптоми захворювань серцево-судинної системи.

У дослідженні взяли участь понад сто шістдесяти осіб. Для цього потрібно знайти сходовий майданчик зі сходами та спробувати їх подолати. За даними тестів виявилося, що подолали чотири прольоти за 40-45 секунд ймовірність смертності знижується на 10% протягом 10 років.

У тих, хто впорався за півтори хвилини, цей показник дорівнює 30%.

"Якщо вам потрібно більше півтора хвилин, щоб піднятися на чотири сходових прольоту, ваше здоров'я знаходиться на низькому рівні, і було б непогано проконсультуватися з лікарем", — заявив автор дослідження, кардіолог Хесус Петейро.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що группа вчених вивчила дані магнітно-резонансної томографії (МРТ), генетику і психологічні параметри приблизно 40 000 осіб середнього та похилого віку, які добровільно погодилися розмістити свою інформацію в Британському біобанк: бази даних з відкритим доступом для вчених по всьому світу. Потім вони порівняли дані МРТ учасників, які часто відчували себе самотніми, з тими, хто цього не робив. Дослідники виявили кілька відмінностей у самотніх людей: у них краще розвинені ділянки мозку, які відповідають за планування майбутнього, уява і спогади. Відзначено, що ці сектори краще координуються між собою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини