Головна Новини Здоров'я наше тіло Вісім способів, як почати свій день з позитиву
commentss НОВИНИ Всі новини

Вісім способів, як почати свій день з позитиву

Настрій на весь день задається з самого ранку

14 вересня 2020, 09:30
Поділіться публікацією:

Щоб день видався продуктивним і був наповнений позитивними емоціями, його варто починати з позитиву і правильних дій. Американський експерт, менеджер з комунікацій Лорен Боуен розповів, як це зробити, передає видання НВ.

Вісім способів, як почати свій день з позитиву

З чого потрібно починати ранок | Yuganov Konstantin

Розслабтеся

Не варто відразу після пробудження шукати мобільний телефон, заходити в соціальні мережі або пошту, тому що такими діями ви себе навантажуєте, а ранок необхідно починати спокійно і розслаблено. Не думайте про складні робочі завдання, проблеми та інше, насолоджуйтеся кожним моментом!

Сконцентруйтеся на хорошому

Перш ніж встати з ліжка і починати збори на роботу, перерахуйте в розумі три речі, за які вдячні світу. Нехай вони надихають вас протягом всього дня.

Випийте склянку води

Після пробудження випийте склянку звичайної води, вона допоможе запустити обмінні процеси в організмі та поліпшити самопочуття.

Вдихніть трохи свіжого повітря

Вийдіть на балкон або поріг свого будинку і зробіть вдих свіжого повітря і подумки скажіть собі, що цей день буде прекрасним і ніяк інакше.

Поснідайте

Не ігноруйте ранковий прийом їжі. Щоб день видався продуктивним, ви повинні поповнити свої запаси енергії та сил, тому сніданок повинен бути корисним і ситним.

Рухайтеся

Розпочніть свій ранок з зарядки, йоги, танців під улюблену музику — все це додасть вашому тілу бадьорості, надихне на нові звершення і додасть позитиву.

Встановіть цілі та похваліть себе

Встановіть собі на день 2-3 мети, які хочете досягти та впевнено йдіть до них. Не забудьте похвалити себе за талант, рішучість, наполегливість і цілеспрямованість.

Посміхайтеся

Починайте свій ранок з посмішки й даруєте її всім оточуючим, адже вона зробить день світліше!

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які вітаміни варто приймати вранці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини