Головна Новини Здоров'я наше тіло Від цього продукту варто відмовитися заради стрункої талії
commentss НОВИНИ Всі новини

Від цього продукту варто відмовитися заради стрункої талії

Жирові відкладення в області живота небезпечні не тільки з естетичного боку, але і для здоров'я

25 червня 2021, 03:34
Поділіться публікацією:

Чому не можна пити газовану воду при схудненні? Для того, щоб успішно худнути, фахівці-дієтологи рекомендують суворо дотримуватися питного режиму, але не за допомогою води з бульбашками.

Від цього продукту варто відмовитися заради стрункої талії

Напій (фото з відкритих джерел)

Чому б не обійтися пляшкової газованою водою? Все просто — вуглекислота, за допомогою якої вода отримую бульбашки, погано впливає на організм людини, який худне, пише ivona.bigmir.

Жирові відкладення в області живота небезпечні не тільки з естетичного боку, але і для здоров'я. В надлишку вони несуть загрозу метаболічним процесам і серцево-судинній системі. Позбутися від відкладень досить складно. Для початку фахівці радять виключити з раціону один небезпечний продукт. Йдеться про солодку газовану воду. Вони є джерелом сахарози, через яку підвищується рівень цукру в крові. Як наслідок, організму доводиться виробляти більше інсуліну. За даними Американської кардіологічної асоціації, в одній пляшці газованої води в середньому міститься 33 грами цукру або 8 чайних ложок.

Від цього продукту варто відмовитися заради стрункої талії - фото 2

Вживання газованої води на порожній шлунок, призводить до вироблення соляної кислоти, в результаті людина відчуває сильний голод і при цьому стінки шлунка роз'їдаються кислотою, що може привести до утворення виразки або гастриту.

Як ми повідомляли раніше, у спекотну погоду впоратися зі спрагою допомагають лимонади і не "магазинні", а домашні, приготовлені з натуральних продуктів. З чого ж зробити лимонад — детальніше читайте в нашому матеріалі.

Нагадаємо, що в жарку погоду нам не обійтися без лимонаду, адже цей напій добре освіжає і збагачує організм вітамінами. Пропонуємо вам приготувати його не по класичним рецептом, а з незвичайним інгредієнтом — лавандою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини