Головна Новини Здоров'я наше тіло Вчені заявили, що четвертої дози вакцини недостатньо для захисту від "Омікрону"
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені заявили, що четвертої дози вакцини недостатньо для захисту від "Омікрону"

В Ізраїлі провели дослідження щодо захисту від "Омікрону"

17 січня 2022, 22:25
Поділіться публікацією:

Вчені Ізраїля, після проведених досліджень стосовно щеплень чотирма дозами  вакцин, з’ясували, що  рівень антитіл, досягнутий від процедур не є  достатнім. Для того, щоб убезпечити себе від нового штаму коронавірусної хвороби "Омікрон". Про це інформує The Guardian.

Вчені заявили, що четвертої дози вакцини недостатньо для захисту від "Омікрону"

В Ізраїлі провели нове дослідження (фото з відкритих джерел)

В медичному центрі "Шиба" провели друге бустерне щеплення Pfizer  154 своїм співробітникам через два тижні й ревакцинацію препаратом Moderna ще у 120 медиків за 7 днів. Як показали дослідження, четверте щеплення вакцини  збільшило рівень антитіл, до ще більшої кількості, ніж третє. Але отриманої кількості антитіл замало  для повного  захисту від нового штаму "Омікрон".

За словами керівника цієї медичної  клініки Гілі Регєв-Йохай, тепер науковці країни мають інформацію, що рівень антитіл, який потрібно мати  для захисту від інфікування новим штамом, є можливо занадто високим для вакцини, при тому, що це – дуже якісна вакцина.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що коли з'явиться вакцина від "Омікрона"Ефективна вакцина від "Омікрона" та нових мутацій має вийти впродовж другого-третього кварталу 2022 року. Американські виробники вакцин від коронавірусу працюють над новими розробками, що будуть ефективні в боротьбі з новим мутованим штамом "Омікрон". Компанія Moderna працює над новою вакциною, яка буде спрямована на омікронний варіант Covid й планує випустити нову вакцину восени. Стефан Бансел сказав, що специфічний бустер проти Омікрона незабаром буде проходити клінічні випробування. Нові вакцини вже замовили Великобританія, Південна Корея та Швейцарія. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини