Головна Новини Здоров'я наше тіло Вчені розповіли, що штам Дельта збільшує ризик госпіталізації в два рази
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені розповіли, що штам Дельта збільшує ризик госпіталізації в два рази

Медики нагадують за обов'язкові щеплення

28 серпня 2021, 19:14
Поділіться публікацією:

Науковці Великобританії дослідили, що пацієнти, які заразились  новим небезпечним штамом ковіду, у два рази більше потребуватимуть допомоги медиків та перебування в лікарні. Саме з цієї причини вони  закликають швидше вакцинуватись від небезпечної хвороби, аби захистити себе. Про це інформує le Figaro. 

Вчені розповіли, що штам Дельта збільшує ризик госпіталізації в два рази

Лікарі розповіли про штам Дельта (фото з відкритих джерел)

 Для цього вони проаналізували статистику хвороби, а це понад 40 тисяч випадків, які мали місце в країні в березні — травні цього року.

"Якби не було вакцини від коронавірусу, то епідемія через Дельту створила б більші наслідки й тягар для системи охорони здоров'я",- зазначила  ініціаторка  наукової роботи Енн Пресаніс.

 Хворі, в яких був підтверджений штам Альфа, їх було більше, майже 80% та ті, що заразились Дельтою, частка таких склала 20 відсотків, не отримали щеплень від хвороби.  Таких пацієнтів було 74%, лише 24 % від загальної кількості інфікованих небезпечним вірусом, вкололи тільки один укол вакцини. Повністю вакциновані британці з цієї кількості — це 1,8%.

Ще науковці встановили, що новим мутованим вірусом Дельта заразились молоді люди. Їх середній вік 29 років.

 "Результати цього дослідження говорять нам перш за все про ризик госпіталізації  під час епідемії для тих, хто не вакцинований або частково вакцинований",- підсумувала  представниця наукової спільноти країни.

Довідково: Як не сплутати новий мутований вірус Дельта зі звичайним.  Серед головних його характеристик: головний біль, біль в горлі, лихоманка. ще Дельту характеризує кашель, але він трапляється не завжди.

Крім того, вчені нагадують, що втрата нюху не говорить про мутований коронавірус Дельта.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомляло про те, що "Дельта"-штам за тиждень атакував ще 15 країн.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

koss

28 серпня 2021, 21:38

Размер имеет значение. Увеличить член теперь можно и без операции, я сам в этом убедился. как это сделать смотри здесь ----- https://s4.lv/extra


Новини