Головна Новини Здоров'я наше тіло Вчені розповіли, коли найкращий час доби для вакцинації
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені розповіли, коли найкращий час доби для вакцинації

Науковці зробили нове відкриття

1 листопада 2021, 21:10
Поділіться публікацією:

Швейцарські та німецькі науковці завершили відкриття про те, коли імунна система людини є найбільш активною. Навіть зазначили години, які є найкращими для вакцинації. Про це інформує Nature immunology.

Вчені розповіли, коли найкращий час доби для вакцинації

Науковці провели нове дослідження (фото з відкритих джерел)

 Їх наукові представники, які представляють Женевський та Університет  Людвіга-Максиміліана встановили, що їй притаманне різне сприйняття та залежність, які змінюються від пори доби. Для цього були проведені дослідження на мишах і використовувались клітини шкіри людини.

 Виявляється, імунні клітини мігрують зі шкіри в лімфатичні вузли протягом доби.

Тому імунна система є функціональною в спокої. Перед відновленням її активності – такий період – ніч і ранішні години. Тому саме ранішній період є найкращим для щеплення та здійснення протипухлинної терапії.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Комаровський заявив, що вакцинація проти COVID-19 на рівні 20% — це позорище. До цього часу багатьох людей в Україні хвилює одне питання — чи несе шкоду людському організму щеплення вакциною проти коронавірусу? І тут однозначної відповіді бути не може, тому кожна людина сама в праві вирішувати — ризикувати і зустрічатися з великим живим вірусом або ж робити щеплення і точно знати, що при зустрічі з цим вірусом великої шкоди здоров'ю бути не може. Доктор додає, і в тому, і в іншому випадку у людини виникне імунітет. Найцікавіше, що і те, і інше може нашкодити. Тільки одне може вбити, а друге може призвести до того, що у вас рука може боліти пару днів. А далі вже кожен вибирає сам. Кожна людина робить свій вибір.Комаровський називає 20% вакцинованих українців першою дозою вакцини "позорищем", особливо з огляду на європейські мірки. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Эдуард

1 листопада 2021, 22:00

давайте вспомним как все это начиналось... как за бешенные деньги слуги народа* вакцинировали себя и своих близких, позже с бооольшими потугами начались доставки вакцин в суперхолодильниках которых то и на все области не хватало, потом были ролики как правильно колоть не переворачивая флакон, и использовать его....в данный момент колят абсолютно везде и никто не трясется над соблюдением температурных супертемператур...а зачем...!?


Новини