Головна Новини Здоров'я наше тіло В Україні почастішали інсульти у молодих українців: лікар назвав причину
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні почастішали інсульти у молодих українців: лікар назвав причину

Лікарі розповіли, чому хвороба атакує молодь

15 грудня 2021, 23:15
Поділіться публікацією:

В нашій країні та в інших країнах світу  почастішали випадки інсультів, які підстерігають  здорових молодих людей. В лікарнях  діагностують цю хворобу в старшокласників, яких привозять туди просто з-за шкільної парти.

В Україні почастішали інсульти у молодих українців: лікар назвав причину

Лікар розповів про причини (фото з відкритих джерел)

Чому так стрімко молодшає інсульт? Своїми думками з цієї проблематики, відповідаючи на запитання медіа РБК-Україна  ділиться лікар-невролог, психіатр вищої категорії Євген Скрипник.

На думку психіатра,  статистика інсультів та інфарктів головного мозку в суспільстві, так само, серед молоді  стала більшою з тої причини, що в повсякденні існує все більше стресів і ситуацій, пов’язаних з ними.

Один з таких серйозних стресів — пандемія коронавірусу, яка психологічно тисне на все більше людей. І навіть підлітки тут потерпають.

За словами Євгена Скрипника, українці пустили в своє життя постійний стрес. Додає негативу війна, подорожчання комуналки, невизначеність, безробіття. Всі ці фактори стресу призводять до такого наслідку

Важливо, що перші симптоми інсульту – це раптова слабкість або оніміння рук, ніг чи обличчя, раптова заплутаність свідомості, запаморочення або втрата балансу через слабкість на одній стороні тіла.

Також проявом інсульту є втрата зору чи труднощі бачити в одному або в обох очах  — це прояв розмитого або подвійний зору.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Комаровський розповів, як пацієнтам розпізнати лікарів, від яких треба триматися подалі.Відомий в нашій країні лікар Євген Комаровський розповів співвітчизникам про псевдомедиків, які не вилікують, а залікують до кінця. Вони діагностують хвороби, яких немає і призначають непотрібні нікому пігулки.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини