Головна Новини Здоров'я наше тіло В Україні через вихлопні гази зростає кількість хворих на рак та алергію – лікар
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні через вихлопні гази зростає кількість хворих на рак та алергію – лікар

Особливо від зазначених захворювань страждають жителі великих міст

21 вересня 2021, 22:28
Поділіться публікацією:

Викиди від "беушних" авто з-за кордону, на яких пересуваються українці і яких в наших містах стає щораз більше, призводять до того, що зростає  кількість людей, в яких діагностують онкологічні та захворювання легень, алергії. Про це інформує "24 канал" посилаючись на лікаря-алерголога Олену Бачинську.

В Україні через вихлопні гази зростає кількість хворих на рак та алергію – лікар

Вихлопні гази псують здоров'я (фото з відкритих джерел)

 Фахівець навела невтішну статистику складних захворювань, яка щораз збільшується, особливо у містах. Переважно  на алергічний реніт та бронхіальну астму хворіють молоді люди. А от від алергії потерпає щораз більше мешканців розвинутих міст.

Олена Бачинська назвала важливу екологічну   проблему:  значні викиди в повітря – це внесок дешевих іномарок, на яких пересуваються наші земляки. За кордоном їх віддають за безцінь. І наші підприємливі громадяни везуть їх звідусіль. А от контроль шкідливих викидів, як це є в Європі, ніхто не перевіряє.

Дуже шкодить екології  дрібнодисперсний пил, який є у викидах з авто. Він потрапляє в органи дихання, відкладається в інших людських органах. Ще й призводить до виникнення важких хронічних хвороб, які вражають легені. Так само ріст онкозахворювань  напряму  пов'язаний із забрудненим повітрям, яким дихає людина. Про це заявила під час розмови  доктор медичних наук Олена Турос.

Вона навела статистику, яка свідчить про те, що ми дихаємо повітрям, в якому є шкідливі речовини. Вони  дуже швидко проникають в дихальні шляхи. Це має місце, коли ми знаходимось в авто чи маршрутках, де не працюють кондиціонери. В дозі, яка потрапляє в наші легені до 45 % складають шкідливі викиди. Про це потрібно говорити, з цим потрібно боротись,- зазначила медик.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували своїх читачів про те що  жінка перестала носити одяг через жахливу проблему.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини