Головна Новини Здоров'я наше тіло Топ 10 причин викривлення хребта
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ 10 причин викривлення хребта

Ми не замислюємося про те, які трагічні наслідки можуть чекати нас в майбутньому при самому незначному викривленні хребта

27 грудня 2020, 11:00
Поділіться публікацією:

Викривлення хребта, або сколіоз, може бути симптомом небезпечного захворювання. Причини сколіозу:

Топ 10 причин викривлення хребта

Фото: marieclaire

Церебральний параліч

Нервово-м'язові проблеми

Кривизна хребта безпосередньо залежить від порушень в мозку і спинному мозку

Різна довжина ніг

Пухлини

Ідіопатичний сколіоз. Небезпечний стан, що характеризується деформацією хребта з швидким початком і швидким прогресуванням.

Вроджені вади Успадковані хвороби Синдром Марфана. Рідкісне захворювання, що вражає сполучні тканини організму — одне з найпоширеніших генетичних захворювань, які можуть викликати сколіоз. Синдром Ретта. Рідкісне генетичне захворювання, яке зустрічається у дівчаток Спина біфідо. Це вроджений порок, який характеризується розщепленням хребта.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що і з-за неправильного способу життя, багато людей страждають від проблем з хребтом. І цьому сприяють наші щоденні звички. Якщо хочете зберегти спину і шию здоровими, тоді варто прислухатися до наступних порад. Куріння. Ця шкідлива звичка робить негативний вплив не тільки на легені, але і на здоров'я спини. Через порушення нормального кровотоку в районі хребетного стовпа і навіть руйнування міжхребцевих дисків у курців постійно виникають проблеми з хребтом. Постарайтеся кинути цю згубну звичку і відразу ж помітите поліпшення роботи всього організму. Регулярне недосипання, змінний графік роботи і безсоння сприяють хронічному запальному процесу в спині. Пам'ятайте, що здоровій людині необхідно спати не менше 8 годин, тоді ви будете сповнені сил і енергії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: marieclaire
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини