Головна Новини Здоров'я наше тіло ТОП - 5 дитячих недуг
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП - 5 дитячих недуг

Вивчіть симптоми та кращі способи усунення цих загальних станів у дітей

8 грудня 2020, 12:45
Поділіться публікацією:


ТОП - 5 дитячих недуг

Фото: 1zoom

Рефлюкс

Рефлюкс є абсолютно нормальним станом організму після годування, сильного кашлю або плачу. Зригування відбувається у більш ніж половини всіх немовлят у віці до 1 року. Немовлята відчувають рефлюкс в основному через незрілість клапана між стравоходом і шлунком. Приймайте превентивні заходи: міняйте положення малюка кожні п'ять хвилин під час годування з пляшечки або грудьми; тримайте дитину у вертикальному положенні близько 45 хвилин після годування; уникайте занадто жорстких підгузників; використовуйте правильний розмір соски для пляшки, що відповідає віку дитини.

Кольки

Кольки у дитини визначаються за допомогою плачу понад три години в день, три дні на тиждень протягом більше трьох тижнів. Даний стан вважається нормальним у багатьох дітей і, на щастя, зазвичай проходить самостійно, коли вашій дитині виповниться 3 — 4 місяці.

Застуда

Верхні респіраторні інфекції з нежитем, кашлем і, можливо, лихоманкою, дуже поширені в дитинстві. Іноді діти отримують від восьми до десяти простуд за один сезон. Спробуйте використовувати прохолодний зволожувач повітря для полегшення кашлю і скупчення слизу в носі. Якщо у вашої дитини висока температура тіла, зателефонуйте своєму педіатру, який може призначити прийом ацетамінофену або ібупрофену.

Запор

Якщо говорити про прийняті норми, то для маляток від 0 до 3 місяців оптимальним є ходити в туалет 2-4 рази на день. У міру наближення до однорічного віку частота може знизитися майже вдвічі. Зміни в дієті годуючої мами зможуть допомогти в боротьбі із запорами. Потрібно звести до мінімуму споживання будь-яких молочних продуктів і збагатити свій раціон великою кількістю клітковини, яка міститься в овочах і фруктах.

Діарея

Водянисті випорожнення — більш тривожний симптом у немовлят, ніж запор. Діарея може бути викликана продуктом в раціоні харчування мами (якщо ви годуєте грудьми) або інфекцією в організмі дитини. Уважно стежте за ознаками зневоднення у малюка, особливо якщо дитина має більше п'яти-восьми рідких випорожнень за вісім годин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини