Головна Новини Здоров'я наше тіло Тисяча за вакцинацію – на ліки: Шмигаль розповів хто і як зможе витратити гроші
commentss НОВИНИ Всі новини

Тисяча за вакцинацію – на ліки: Шмигаль розповів хто і як зможе витратити гроші

Українці скоро за "тисячу Зеленського" зможуть придбати лікарські засоби за рецептом і без нього

23 січня 2022, 20:30
Поділіться публікацією:

Із завтрашнього дня, 24 січня, в нашій країні  громадяни, які повністю провакциновані і яким вже за 60 років, матимуть змогу  потратити свої "ковідні"  гроші в розмірі тисячі гривень для того, щоб купити необхідні ліки. Про це проінформував очільник уряду Денис Шмигаль в соціальних мережах.

 Тисяча за вакцинацію – на ліки: Шмигаль розповів хто і як  зможе витратити гроші

Шмигаль розповів, як витратити гроші на ліки (фото з відкритих джерел)

 За його словам, співвітчизники, які зробили вакцинацію, тепер матимуть хорошу можливість аби витратити свою власну компенсацію, що передбачена програмою "єПідтримка", щоб купити ліки. Придбати необхідні фармацевтичні засоби є тепер можливість в усіх аптеках та інтернет-фармацевтичних закладах як з лікарським  рецептом, так і без цього документа.

 Разом з тим, ще в середині листопада минулого року глава країни Володимир Зеленський  повідомив, що за  новою програмою, спрямованою для підтримки креативного, спортивного та транспортного сектору вітчизняної  економіки, наші  громадяни, що отримали повністю, у два прийоми,  антиковідну вакцину,  матимуть змогу  отримати за  посередництвом додатку "Дія"  1 тисячу грн.

Цю державну компенсацію  українці зможуть витрачати на наступні цілі: купівлю абонементів  в спортивні заклади, для того, щоб відвідати кінотеатри, придбати квитки, щоб мати можливість подорожувати країною та на інше.

Президент країни додав, що для громадян, які не є зареєстрованими в додатку "Дія", влада передбачить іншу альтернативу для того, щоб скористатись можливістю отримати державну компенсацію.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що голова ВООЗ про вакцинацію у світіЗа словами голови ВООЗ, обов'язкова вакцинація має бути запроваджена тоді, коли вже всі інші заходи вичерпані.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини