Головна Новини Здоров'я наше тіло Система тренувань Табата визнана найбільш жироспалювальною
commentss НОВИНИ Всі новини

Система тренувань Табата визнана найбільш жироспалювальною

Техніку швидкого високоінтенсивного тренування розробили професор Ідзумі Табата і його команда дослідників в 1996 році

26 січня 2021, 03:55 comments1873
Поділіться публікацією:

Найефективнішою системою для зниження ваги визнана система коротких інтервальних тренувань з високою інтенсивністю навантаження, розроблена японським професором, доктором Ідзумі Табата для підготовки олімпійських ковзанярів.

Система тренувань Табата визнана найбільш жироспалювальною

Тренування Табата (фото з відкритих джерел)

Для тренування потрібно близько пів години часу і годинник з таймером. Основна формула тренування по системі Табата — 20 секунд роботи, 10 секунд відпочинку, цикл повторюється від 6 до 8 раз (всього вправу займає 3-4 хвилини). В ході досліджень співвідношення 20/10 показало ефективність як в якості аеробного, так і анаеробного навантаження, дозволяючи розігнати обмін речовин більш ефективно, ніж традиційні тривалі тренування.

Ключ до успіху в жироочищенні лежить в інтервальному виконанні максимальної кількості підходів.

Нагадаємо, багато людей при гострих болях в горлі не знають, які продукти не можна вживати, щоб не посилити запалення. Заварюючи чашечку чаю з лимоном, варто задуматися, чи дійсно вона принесе користь. Фахівці радять при ангіні — гострому інфекційному захворюванні, дотримуватися певної дієти і виключити з раціону деякі продукти. В першу чергу, варто відмовитися від солодощів, адже вони містять глюкозу, яка осідає на стінках горла і стає ідеальним середовищем для розвитку бактерій. Якщо без солодкого зовсім зле, тоді можна з'їсти пару ложечок меду або краще додавайте його в теплий чай.

Крім цього, не варто вживати продукти з різким смаком: кислим, гострим, гірким, солоним, тому що вони призводять до набряку слизової, дратують горло і лише посилюють захворювання. Також з раціону при болях в горлі краще виключити газовані й занадто гарячі напої.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://sport.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини