Головна Новини Здоров'я наше тіло Симптоми защемлення сідничного нерва
commentss НОВИНИ Всі новини

Симптоми защемлення сідничного нерва

Основний симптом ураження сідничного нерва тягне або пекучий біль, яка захоплює тільки частина попереку, сідниці, задньої поверхні стегна

21 січня 2021, 23:30 comments1484
Поділіться публікацією:

Медики попереджають: симптоми цього захворювання легко сплутати з іншими.

Симптоми защемлення сідничного нерва

Защемлення нерва (фото з відкритих джерел)

Основний симптом ураження сідничного нерва тягне або пекучий біль, яка захоплює тільки частина попереку, сідниці, задньої поверхні стегна. Як розповів "Комсомольській правді" к. М. Н., Сертифікований лікар остеопат Михайло Машкін, до цього може приєднаються:

- відчуття мурашок на нозі

- Посилення больових відчуттів при зміні положення, сміху, кашлі, різких рухах.

- Біль в положенні сидячи і при нахилах вперед.

На початковій стадії хвороби ці симптоми мало різняться, проте з часом вони будуть посилюватися. До них додається дискомфорт при довгій нерухомості і періодична сильний біль в нозі, відчуття інтенсивного печіння шкіри і глибоких шарів м'язів задньої поверхні стегна, різке обмеження рухливості ноги і попереку, слабкість ураженої ноги.

Нагадаємо, міжнародна група вчених розробила інноваційний засіб для лікування різних травм спинного мозку, а також інсульту. Розробка вчених дозволить проводити більш успішну реабілітацію пацієнтів після інфарктів, інсультів і травм спинного мозку. Група вчених, що представляє Університет Північної Кароліни розповіли про їх новітній розробці. Фахівці зуміли зробити полімерну капсулу, здатну нейтралізувати вільні радикали, яка працює відповідно до принципу пастки, яку можна використовувати безліч разів.

Спеціальна капсула складається з ферменту супероксиддисмутази і сприяє швидкої реабілітації після травм хребта, інсульту, при різних спазмах артерій, або ж їх повної закупорки, через що часто виникають активні форми кисню, що руйнують клітинні мембрани




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.kp.ru/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Валико

22 січня 2021, 06:47

Закачивание мышц таза и спины спасет вас...


Новини