Головна Новини Здоров'я наше тіло Сім речей, які потрібно зробити до 10 ранку
commentss НОВИНИ Всі новини

Сім речей, які потрібно зробити до 10 ранку

Ці речі допоможуть налаштуватися на позитивну хвилю

30 жовтня 2020, 08:35
Поділіться публікацією:

Важко прокидатися вранці, особливо, коли за вікном дощ і сирість. Але є кілька ефективних способів, які допоможуть налаштуватися на позитивний лад, підбадьоритися і зробити день більш продуктивним. Що це за методи? Про це розповіло видання Elle.

Сім речей, які потрібно зробити до 10 ранку

Випийте склянку води

Після пробудження варто поповнити свій водний баланс, тому випийте склянку звичайної води, можна з додаванням лимона або імбиру. Вода запустить в організмі обмінні процеси й допоможе підбадьоритися.

Зарядка замість Instagram

Ледь відкривши очі багато людей беруть в руки телефон і відкривають соціальні мережі. Ви теж в їх числі? Якщо так, тоді припиніть це робити. Краще витратьте ці 10-15 хвилин на щось корисне, наприклад, на зарядку.

Заправте ліжко

Набагато приємніше приходити ввечері в чисту і прибрану постіль, ніж після важкого робочого дня ще займатися прибиранням.

Подумайте про щось хороше

Щоб день вийшов вдалим, потрібно з ранку дати собі правильну психологічну установку. Подумайте про щось хороше, поставте собі приємну мету і намагайтеся протягом дня відганяти від себе весь негатив.

Послухайте улюблену пісню

Підніміть собі настрій за допомогою улюблених пісень. Їх можна слухати під час зарядки або прийняття душу, головне — розслабтеся та отримаєте задоволення!

З'їжте сніданок

Не відмовляйтеся від ранкового прийому їжі, адже він наповнює організм енергією і надає бадьорості. Якщо бажання вранці стояти біля плити зовсім немає, тоді готуйте сніданок з вечора. Ви так ще і заощадите час на збори.

Посміхніться першій людині, якого побачите

Може вранці ви виглядаєте не як найдобріший і щаслива людина, то немає кращого способу підняти собі настрій, ніж посміхнутися першій людині, якого побачите. Це може бути ваша сім'я, друзі, сусіди чи випадковий перехожий — зробіть свій і ще чийсь день яскравіше.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які вітаміни варто приймати вранці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини