Головна Новини Здоров'я наше тіло Рисовий відвар - кращий засіб від діареї
commentss НОВИНИ Всі новини

Рисовий відвар - кращий засіб від діареї

При порушенні травлення падає працездатність, погіршується настрій. Але медикаментозне лікування не завжди доречно. У такому випадку можна використовувати перевірений народний засіб - рисовий відвар

20 січня 2021, 00:40 comments13799
Поділіться публікацією:

Відвар рису — один з кращих засобів від діареї. Також він використовується для лікування отруєння і його симптомів, дуже ефективно допомагає в боротьбі з такими захворюваннями, як виразка або гастрит.

Рисовий відвар - кращий засіб від діареї

Рисовий відвар (фото з відкритих джерел)

Засіб майже не має протипоказань, його можна використовувати його при діареї у грудничка. Даний засіб виводить токсини і допомагає зупинити блювоту.

Приготувати рисовий відвар не складно: Візьміть звичайний рис і промийте його кілька разів в холодній воді. Залийте в пропорції один до семи і доведіть до кипіння. Коли рис закипить, слід зменшити вогонь до мінімуму, після чого накрити місткість кришкою і продовжити варити крупу ще не менше пів години.

Злийте воду, коли рис буде готовий, і перелийте її в глибоку місткість, щоб вона трохи охолола.

Нагадаємо, Деякі продукти вкрай небажано їсти на голодний шлунок, тому що якщо в одному випадку це просто буде марно, то в другому — може негативно відіб'ється на здоров'ї. У томатах є речовини, які можуть привести до розвитку гастриту, панкреатиту або коліту. Якщо з'їсти банан на голодний шлунок, то різко підвищується рівень магнію, а це негативно впливає на серце. Також банан натщесерце може привести до порушення балансу калію і магнію, через що ви будете відчувати втому.

А ось в апельсинах, мандаринах і грейпфрутах є багато цитрусової кислоти, що може викликати печію. А в подальшому — підвищити ризик розвитку гастриту. Кава сприяє виробленню шлункової кислоти, що може призвести до печії і відчуття тяжкості в шлунку. Алкоголь натщесерце — це завжди погана ідея, оскільки ви можете випити за кілька хвилин.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.ganc-chas.by/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Яна

14 березня 2023, 18:06

Про то, что рисовый отвар полезен для желудка, особенно при диарее, я слышала. Но сама его ни разу не готовила. Когда были проблемы с работой кишечника при отравлении, то принимала Актив Флора Дуо. Все быстро пришло в норму.

Алина

25 грудня 2022, 15:52

Даа....понос штука отвратная. Поэтому, когда столкнулась с ним, стала сразу искать меры для улучшения микрофлоры. Помог в конечном итоге мне Актив Флора Дуо, по соотношению цены и качества это самый лучший вариант. А дополнительно еще и отвар рисовый принимала. Кишечник сейчас в полном порядке, не беспокоит вообще))


Новини