Головна Новини Здоров'я наше тіло Простий спосіб стати здоровішими та жити довше
commentss НОВИНИ Всі новини

Простий спосіб стати здоровішими та жити довше

Невеликі, прості зміни у повсякденному житті жінки можуть закласти фундамент для її довгострокового здоров'я

8 лютого 2021, 17:23
Поділіться публікацією:

Ми так зайняті турботою про своїх дітей і робочої суєтою, що просто відсуваємо власне здоров'я на другий план.

Простий спосіб стати здоровішими та жити довше

Щаслива жінка. Фото: proprikol.ru

Якщо ви хочете жити довше, насолоджуючись спілкуванням з вашими онуками і правнуками, для вас наступні прості і досяжні способи зміцнити своє здоров'я.

Подбайте про свою поставу

Незалежно від причини (вагітність, тримання дитини на руках під час годування, робота на комп'ютері або носіння важких предметів), багато жінок мають проблеми зі спиною. Постійне положення сидячи здавлює нерви і диски в хребті і обмежує приплив крові до підтримуючих м'язів. Правильне положення з відкинутими плечима і відкритими грудьми запобігає болю в спині.

Скиньте зайву вагу після пологів

Переконайтеся, що ви їсте правильну кількість білків, вуглеводів, жирів і клітковини. Крім того, споживайте продукти з вітамінами, мінералами, ферменти, антиоксиданти і пийте воду.

Подбайте про свої зуби і ясна

Захворювання ясен є провідним фактором втрати зубів, а також піддає ваше серце ризику. Дослідження показують, що бактерії від захворювання ясен можуть підвищувати ризик серцевих захворювань та інсульту, сприяючи запаленню серцево-судинної системи. Люди із захворюваннями ясен майже в два рази частіше страждають від ішемічної хвороби серця. Дотримуйтесь тих же правил, які ви встановлюєте для своїх дітей — користуйтеся зубною щіткою два рази в день та відвідуйте кабінет дантиста два рази на рік (частіше, якщо ви страждаєте від захворювання ясен).

Танці

Рух не тільки спалює ваші калорії, але і захищає серце і легені, а також зміцнює м'язи. Танці — це особливо сприятлива діяльність для жінки, тому що ви можете робити це в будь-який час і в будь-якому місці — навіть зі своїми дітьми.

Йога

Є причина, по якій йога часто рекомендується лікарями та іншими медичними фахівцями — йога підвищує гнучкість, що є одним із кращих способів відчути себе енергійною і виглядати на 10 років молодше. Експерти кажуть, що п'ятихвилинні вправи на розтяжку протягом дня можуть запобігти болю в спині, шиї і плечах, а також усунути проблеми з суглобами.

Раніше "Коментарі" писали, як насправді впливають різні продукти на організм людини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Виктория

9 лютого 2021, 19:57

Витаминно-минеральные комплексы для очистки и питания организма США, фармацевтический стандарт качества GMP. Консультация специалиста. Заказывай в магазине https://dnsp.com.ua/. Быстрый ответ 067 314 86 95 viber.


Новини