Головна Новини Здоров'я наше тіло Прості звички, які збережуть здоров'я вашого серця
commentss НОВИНИ Всі новини

Прості звички, які збережуть здоров'я вашого серця

Зберігати здоров'я серця вкрай важливо, тому що серце - головний орган, функціонування якого залежить від правильного харчування і фізичної підготовки

2 листопада 2020, 19:05
Поділіться публікацією:

Здорове серце просто необхідно кожній людині для довгого і комфортного життя. Консультант по кардіо-торакальній хірургії в лікарні Фортіс Маніш Хіндуджа розповів, які нескладні щоденні дії допоможуть подбати про найголовніший орган в нашому тілі.

Прості звички, які збережуть здоров'я вашого серця

Прості звички, які збережуть здоров'я вашого серця. Фото: unsplash

Звичайно ж, правильне харчування є запорукою здорового серця, а значить і щасливого життя. Так, фахівець рекомендує їсти більше зелені, овочів, фруктів. Також він додав, що важливо випивати денну норму води.

Щоденний розпорядок дня не тільки спростить вам життя, але і позитивно позначиться на вашому здоров'ї. Тому що прокидаючись і засинаючи в один і той же час, ви отримуєте якісний сон, від якого, відповідно, залежить здоров'я вашого серця.

Експерт упевнений в тому, що не потрібно припиняти спілкуватися в віртуальному форматі, адже повна самоізоляція може викликати депресію у людини. А розмова з близьким другом чи родичем (нехай навіть онлайн) допоможе зберігати позитивний настрій, оберігаючи ваше серце від стресів.

Кинути палити і вживати алкоголь — це те, що підвладне тільки вам. А якщо ви хочете зберегти здоров'я серця, то від цих згубних звичок краще відмовитися. Маніш стверджує, що куріння призводить до закупорки артерій, а часте вживання спиртних напоїв знижує імунітет і підвищує схильність до інфекцій.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, звички, які руйнують серце.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини