Головна Новини Здоров'я наше тіло Прополіс ефективний в лікуванні аденоми простати
commentss НОВИНИ Всі новини

Прополіс ефективний в лікуванні аденоми простати

Вчені попереджають, що, оскільки бджолиний клей відноситься до продуктів бджільництва, він може викликати алергічні реакції

12 січня 2021, 22:30
Поділіться публікацією:

Вчені з'ясували, що прополіс, або бджолиний клей, сприяють відновленню функцій репродуктивних органів у людини. Лікувальна дія зумовлена складом прополісу — в нього входять понад два десятки видів амінокислот, в тому числі незамінних, вітаміни групи А, В, С, Е, Р, а також флавоноїди, які мають високі антибактеріальні властивості, корисні для людини.

Прополіс ефективний в лікуванні аденоми простати

Прополис. Фото: korisno.24tv.ua

За даними досліджень вчених, найкращий результат при лікуванні аденоми простати дає спільне використання прополісу, меду і підмору. Хороший результат при лікуванні цього захворювання дає також поєднання бджолиного клею з лікарськими травами.

Однак вчені доскіпливо попереджають, що, оскільки бджолиний клей відноситься до продуктів бджільництва, він може викликати алергічні реакції у людей з непереносимістю меду.

Нагадаємо, нові дослідження показують, що регулярне вживання грибів може знизити ризик виникнення раку простати. Результати дослідження були опубліковані в журналі medicaltoday. У першому дослідженні такого роду японські вчені виявили зв'язок між вживанням грибів і зниженням ризику раку простати. Хоча масштаб ефекту відносно невеликий, результати, ймовірно, надихають на подальші дослідження. Лікування цього типу раку постійно поліпшується , але поки немає жодного способу повного лікування, або методу його запобігти. Для нового дослідження вчені взяли дані з когортного дослідження Міягі і в цілому вони мали доступ до даних про 36 499 японських чоловіків у віці від 40 до 79 років. Вони стежили за цими людьми приблизно 13,2 року.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: korisno.24tv.ua
comments

Обговорення


Новини