Головна Новини Здоров'я наше тіло Прогноз магнітних бур на січень: стали відомі небезпечні дати
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз магнітних бур на січень: стали відомі небезпечні дати

Геомагнітна буря може негативно впливати на наше самопочуття

29 грудня 2021, 20:40
Поділіться публікацією:

Фахівці попереджують метеозалежних  людей про чергове наближення магнітних бур в першому місяці нового року. Це відбудеться ще нескоро –  приблизно в середині січня.  Процеси збурення магнітного поля нашої планети, викликаються спалахами сонця і можуть статись 16 січня, пише "Уніан".

Прогноз магнітних бур на січень: стали відомі небезпечні дати

Магнітні бурі у січні (фото з відкритих джерел)

Але ці процеси, що  мають здатність коливатись, мають поганий вплив не тільки на те, як якісно працюють сучасні  системи зв’язку. Навіть мінімальне збурення передає погані імпульси самопочуттю метеозалежних пацієнтів.

Коли настає період збільшеної активності сонця, багато хто відчуває різні больові симптоми. В першу чергу, болить голова, так само присутні симптоми запаморочення та нудоти, нагадує про себе біль  в спині, підвищується артеріальний тиск, загострюються задавнені хронічні болячки. Негативний вплив збурень магнітного поля найбільше відчувають старші мешканці та майбутні мами.

 За словами лікаря-невролога  столичної  міської клінічної лікарні № 7 Олександра Зарицького, пацієнтам, які відчувають постійний вплив магнітних бур, потрібно регулярно обстежувати свій організм. Можливо, саме так організм в цей період реагує на невиявлені патології.

 В такий час потрібно залишити всю важку роботу на потім, зменшити розумове навантаження. Просто зробити собі вихідний, скоротивши  розпорядок робочого дня і знайти час для відпочинку або прогулянки на свіжому повітрі.

Пацієнти скаржаться, що в такий час  магнітних коливань голова розколюється, тому потрібно найперше виміряти свій тиск.. Випити чашку міцної кави. Але не зациклюватись на самолікуванні, а звернутись до лікаря.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Землю накриють магнітні бурі.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини