Головна Новини Здоров'я наше тіло Профілактика коронавірусу: названі ТОП-3 напоїв
commentss НОВИНИ Всі новини

Профілактика коронавірусу: названі ТОП-3 напоїв

Кілька напоїв можуть стати ефективною профілактикою коронавірусу

26 січня 2021, 13:45
Поділіться публікацією:

Фахівці з Інституту молекулярної вірусології Медичного центру Ульмського університету в Німеччині заявили, що є кілька перевірених напоїв, які є відмінною профілактикою проти коронавірусу. Про це пише Cosmopolitan.

Профілактика коронавірусу: названі ТОП-3 напоїв

Профілактика коронавірусу. Фото: cosmo.com.ua

За їх словами, зелений чай, соки граната і горобини здатні зупинити поширення вірусу і бактерій в клітинах нашого організму. Пояснюється це тим, що в їхньому складі є особливі речовини, які, ймовірно, можуть знищувати віруси SARS-CoV-2.

Було проведено наукове дослідження, в ході якого з'ясувалося, що сік чорної горобини знижує так звану інфекційну здатність вірусів в 3 тисячі разів. Що стосується соку граната і зеленого чаю, то вони знижують цю здатність у 10 разів.

Вчені підкреслили, що сік граната потрібно не пити, а тільки полоскати ним горло. Тоді профілактичні заходи цього продукту принесуть високу ефективність.

Нагадаємо, незвичайна профілактика коронавірусу. У тайваньських серіалах вирізають момент поцілунку героїв, щоб у такий незвичний спосіб запобігти поширенню коронавірусу на острові. Про це пише The Straits Times.

Так, спалах коронавірусу в китайському місті Ухань призвів до припинення зйомок телевізійних драм тайванського виробництва в Китаї. І хоча на своєму острові тайванці продовжують створювати кіно, телеканали беруть додаткові запобіжні заходи, в тому числі — забороняють акторам "інтимну взаємодію" для запобігання поширення коронавірусу.

Як повідомляло видання "Коментарі", найстрашніший з трьох сценаріїв розвитку пандемії. В майбутньому коронавірус може розвиватися за 3 сценаріями. Таку заяву зробила лікар-інфекціоніст, позаштатний фахівець Міністерства охорони здоров'я України (МОЗ) Ольга Голубовська в ефірі телеканалу "Україна 24". Найстрашніший з яких — щорічне зростання смертності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини