Головна Новини Здоров'я наше тіло Пробудження за 5 хвилин: як прокидатися із задоволенням
commentss НОВИНИ Всі новини

Пробудження за 5 хвилин: як прокидатися із задоволенням

Прокидатися вранці можна з величезним задоволенням

5 січня 2021, 09:45
Поділіться публікацією:

Для багатьох з нас день починається дзвінком будильника. І ми зустрічаємо його якщо не з огидою, то вже точно без задоволення. Змінити ситуацію допоможуть декілька порад, обраних з книги "Магія ранку для закоханих". Як же слід прокидатися?

Пробудження за 5 хвилин: як прокидатися із задоволенням

як прокидатися із задоволенням (фото з відкритих джерел)

Перша хвилина: чітко сформулюйте свої наміри перед сном

Перед тим, як лягти спати, запрограмуйте себе на правильні думки при пробудженні. Подумайте про щось хороше. Якщо вас чекає завтра важкий день, не варто себе так налаштовувати, адже ранок автоматично перестане бути добрим. Правильно піклуйтеся про своє легке пробудження: формулюйте в думках позитивні очікування і наміри щодо наступного дня.

Друга хвилина: тримайте будильник якомога далі від ліжка

Експерти кажуть, що мобільний телефон, на якому у більшості людей встановлений будильник, варто тримати якомога далі, не в зоні досяжності. Коли ви почуєте його звук, то доведеться встати, щоб підійти та вимкнути. А рух тіла створить енергію, і прогнати сон буде набагато простіше. Якщо ж будильник буде поруч, ви його швидко перекладете або відключите та повторно поринете в сон, тоді встати з ліжка буде набагато важче.

Третя хвилина: почистьте зуби

Ледь піднявшись з ліжка, вирушайте чистити зуби. Це очевидна порада, але і в ній є своє раціональне зерно: перші хвилини після сну потрібно робити щось на автопілоті, знайоме організму, допомагаючи тілу прокинутися. Після того як відчуєте в роті свіжість зубної пасти, саме час приступити до наступного кроку.

Четверта хвилина: випийте склянку води

Ви, напевно, вже чули про те, що після пробудження важливо поповнити свій водний баланс. Після 7-8 годин сну наш організм зневоднений, тому йому потрібні життєві сили та енергія. Досить часто, коли людина відчуває втому — не тільки вранці, — їй насправді потрібно попити води, а не поспати.

П'ята хвилина: одягніться або прийміть душ

Тут є 2 варіанти розвитку подій. Перший — ви одягаєтеся в спортивний одяг і приступайте до фізичної активності, наприклад, зарядки або вирушаєте на прогулянку. А другий варіант передбачає відправитися в душ, щоб швидше підбадьоритися і привести тіло в тонус.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які 10 цитат зроблять ранок добрим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини