Головна Новини Здоров'я наше тіло Пити та не товстіти: кілька порад як не набрати вагу від алкоголю
commentss НОВИНИ Всі новини

Пити та не товстіти: кілька порад як не набрати вагу від алкоголю

Попри високу калорійність алкоголю, його згубний вплив на фігуру можна мінімізувати

7 грудня 2020, 07:30
Поділіться публікацією:

Алкогольні напої суворо заборонені, якщо ви дотримуєтеся дієти чи просто бажаєте скинути кілька кілограмів. Але інколи важко втриматися від келиха вина або пляшечки пива в компанії друзів чи на вечірці. Аби алкоголь не псував фігуру, потрібно його правильно пити. Розповідаємо як саме.

Пити та не товстіти: кілька порад як не набрати вагу від алкоголю

Як не потовстіти від алкоголю. Фото: mygazeta.com

1. Вживайте білкову їжу

Білкова їжа гарантує відчуття насичення і захистить від метаболічного синдрому. В той час, якщо ви з’їсте більше вуглеводів та жирів, після пари бокалів улюбленого напою вам захочеться щось перекусити.

До того ж якщо ви будете ситі, алкогольне сп’яніння буде не таким сильним. Ви зможете контролювати кількість з'їденого і випитого.

2. Випивайте склянку води після кожної порції алкоголю

Не забувайте, що алкоголь уповільнює метаболізм і провокує затримку рідини. Для цього потрібно постійно поповнювати свій організм водою. Окрім того, якщо ви не забуватимете про воду, тіло перенесе менший стрес під час застілля.

3. Вибирайте якісний алкоголь

Часто до складу дешевого алкоголю входять дуже калорійні консерванти. Також, неякісні напої можуть викликати отруєння. Надавайте перевагу традиційному вину, горілці, текілі, віскі. Забудьте про алкогольні коктейлі, адже в них калорій приблизно стільки ж, як і у великому шматку торта з кремом.

4. Утримайтеся від солоних страв

Алкоголь та надлишок солі посилює затримку рідини. Це подвійний удар для нашого організму. Утримайтеся від пивних закусок. Вони найстрашніше зло в боротьбі з зайвою вагою. Натомість додайте до свого меню зелень та овочі. Вони зменшать токсичний вплив алкоголю.

5. Знайте міру

Звичайно, це не дуже весело, але, якщо ви хочете струнку фігуру, вам доведеться зменшити кількість алкоголю у своєму житті. За вечір варто обмежитися 30-40 грамами етанолу. Це близько 200 грамів вина, 100 грамів горілки або півтори банки пива.

Також сайт “Коментарі” рекомендує прочитати, який алкоголь корисний для жінок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Irina

7 грудня 2020, 08:03

Вы когда-нибудь встречали человека, который в компании ограничивался бокалом вина или пива? Я за свои 60 лет - ни разу)))


Новини