Головна Новини Здоров'я наше тіло Песимісти успішніші за оптимістів: результати дослідження
commentss НОВИНИ Всі новини

Песимісти успішніші за оптимістів: результати дослідження

Песимізм допомагає досягати успіху в більшій мірі, ніж оптимізм

9 березня 2024, 00:06
Поділіться публікацією:

Чим більше людина скаржиться на проблеми і труднощі, тим гірше вона себе почуває, однак упереджене ставлення і сварливість допомагають песимістам бути ефективними.

Песимісти успішніші за оптимістів: результати дослідження

Песимісти успішніші в житті. Фото з відкритих джерел

Дослідження показало, що роздратованість покращує аналітичну обробку інформації та сприяє прийняттю кращих рішень.

Повідомляється, що сварливі і схильні до погроз переговорники більш ефективні у досягненні потрібного результату. 

Вчені пояснили, що коли людина відчуває розчарування або роздратованість, мигдалеподібне тіло спрацьовує, викликаючи хімічні сигнали, які прискорюють серцевий ритм та наповнюють тіло адреналіном. Завдяки цьому зростає мотивація і рішучість, яка допомагає людині відкинути умовності і мислити нестандартно. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російська армія в тилу накопичує величезні резерви. Її стратегічний план — посилити наступальні дії, щоби розгромити Збройні сили України у найближчі рік-півтора. За словами військового експерта Валерія Ширяєва, відповідну інформацію він отримав від двох чинних російських воєначальників, які відповідають за ділянки фронтів в Україні. Він зазначив, що російська армія розраховує за рік-півтора дійти до лівого берега Дніпра.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що зниження зацікавленості з боку США у військовій присутності в Європі відкриє нові можливості для Франції — вона може стати центром формування ядерної безпеки на європейському континенті, вважає політолог Ігор Чаленко. Франція також може ініціювати створення європейської армії на тлі зростаючої загрози з боку Росії, а ядерна зброя може стати інструментом, який допоможе Парижу впроваджувати ідею такої армії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини