Головна Новини Здоров'я наше тіло Перукар розкрила правильний спосіб миття голови
commentss НОВИНИ Всі новини

Перукар розкрила правильний спосіб миття голови

Ролик подивилися вже понад мільйон людей

27 грудня 2020, 21:21
Поділіться публікацією:

Перукар показала на відео правильну техніку миття голови і розкрила причину, по якій процедуру необхідно проводити двічі. Відео процесу вона виклала в соцмережі TikTok.

Перукар розкрила правильний спосіб миття голови

На кадрах користувачці під ніком amy.does.some.hair демонструє послідовність своїх дій.

"Ретельно намочіть волосся, нанесіть шампунь на руки і рівномірно розподіліть його по всій шкірі голови. Після цього подушечками пальців помасажуйте всю її поверхню. Не пропустіть лінію росту волосся або потилицю ", — свідчить текст на відео.

Після промивання дівчина порекомендувала повторити процес, щоб змити залишки забруднень і надати волоссю "ідеальну чистоту". Однак, за її словами, вдруге необхідно зробити наголос саме на корені.

Потім слід знову обполоснути волосся і на кілька хвилин нанести на їх кінчики кондиціонер. Після фінальної промивання героїня матеріалу зав'язала голову рушником. Ролик набрав більше 470 тисяч переглядів і сотні схвальних коментарів. "Я роблю так само! Щоразу волосся в результаті ідеально чисті "," Моє життя змінилося після того, як я почала мити волосся двічі "," Дуже корисне відео! " — висловлювалися користувачі.


Раніше "Коментарі" публікували улюблені у жінок пози для сексу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини