Головна Новини Здоров'я наше тіло П'ять важливих для здоров'я повсякденних звичок: думка експертів
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять важливих для здоров'я повсякденних звичок: думка експертів

Прості звички можуть змінити ваше життя на краще

3 грудня 2020, 16:46
Поділіться публікацією:

Одна з найбільш поширених помилок полягає в тому, що для того, щоб зміцнити здоров'я, необхідно радикально змінити спосіб життя. Експерти вважають, що насправді досить мати кілька повсякденних звичок. Їх користь для організму підтверджена наукою.

П'ять важливих для здоров'я повсякденних звичок: думка експертів

ФОТО: З відкритих джерел

Більше прогулянок

Ходьба — не тільки хороший спосіб, який сприяє схудненню, а й одна з найпростіших вправ, що зміцнює здоров'я. Фахівці радять збільшити час ходьби хоча б до 15 хвилин швидким темпом двічі на день або до 30 хвилин один раз на день, так ви зможете спалювати додаткові калорії та підтримувати фізичну форму.

Готуйте їжу самостійно

Фахівці запевняють, що домашня їжа не тільки в рази корисніша, а ще й сприяє споживанню нормальної кількості калорій, що знижує ризик збільшення ваги. Американське дослідження 2014 року показало, що люди, які готують вечерю вдома, споживають приблизно на 140 калорій менше, ніж ті, хто замовляє їжу на винос, їсть в ресторані або розігріває заморожене блюдо.

Приділяйте час для себе

Експерти радять знаходити час для догляду за собою, а саме практикувати масаж, походи в салон або звичайний релакс у ванній. На думку дослідників з Університету штату Огайо, жінки, які серйозно ставляться до догляду за тілом і зовнішністю, з більшою ймовірністю будуть дотримуватися здорового харчування.

Проводьте достатньо часу на свіжому повітрі

Планування веселих і активних занять, а також звичайних прогулянок на вулиці протягом тижня, знімає тиск, головний біль і допомагає швидше позбутися від стресу.

Прокидайтеся раніше

Безліч досліджень підтверджують, що чим раніше прокидається людина, тим краще її настрій, і вона довше залишається бадьорою протягом дня. Звісно, тоді вам доведеться і раніше лягати спати. Згідно з дослідженням PLOS One, вплив ранкового світла, будь то чисте сонячне світло або яскраве внутрішнє освітлення, також сприяє зниженню ваги.

Раніше "Коментарі" писали про звички правильного перекусу, які допоможуть швидше схуднути.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.eatthis.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини