Головна Новини Здоров'я наше тіло Парафін - бюджетний замінник косметолога
commentss НОВИНИ Всі новини

Парафін - бюджетний замінник косметолога

Парафін здатний поліпшити кровообіг, очистити шкіру від токсинів і зволожити її

28 січня 2021, 00:45
Поділіться публікацією:

Продукт бджільництва по праву славиться своїми чудовими косметологічними властивостями. У домашніх цілях краще використовувати білий парафін, який абсолютно не викликає алергії і роздратування шкіри.

Парафін - бюджетний замінник косметолога

Парафін (фото з відкритих джерел)

Косметологи попереджають, що засіб не можна використовувати повторно через його накопичувального ефекту. Перш ніж використовувати парафін в якості основи для маски, його потрібно підігріти до 75 — 80С в сухому посуді. Важливо: в парафіні не повинно бути ні грама води, щоб він не викликав опіків.

Маски на основі парафіну використовуються для омолодження шкіри обличчя, зменшення проявів шрамів і рубців, зняття запалення і набряклості шкіри. Для посилення ефекту в маски рекомендується додавати ефірні масла: лаванди, розмарину, іланг-ілангу.

Нагадаємо, в Україні вже кілька місяців функціонує онлайн-платформа "Медова біржа", на якій бджолярі можуть розміщувати свій мед на продаж. Незабаром у них з'явиться можливість експортувати власну продукцію в Європу — онлайн-платформа почне працювати в ЄС вже в наступному році. Про це пише AgroPortal. Сьогодні на "Медової біржі" розміщено 224 активних лота — приблизно 540 тонн меду. Великою перевагою даного майданчика є те, що торгувати на ній можуть не тільки великі бізнесмени, а й представники малого бізнесу: бджолярі-любителі з невеликих містечок і селищ . Як стало відомо, розробники онлайн-платформи незабаром планують суттєво розширитися — вийти на європейський ринок.

За словами директора "Медової біржі" Олександра Дуглера, трапиться це вже на початку наступного року. Про це він повідомив, виступаючи на форумі "Україна медова і світ".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: http://styleplus.od.ua/
comments

Обговорення


Новини