Головна Новини Здоров'я наше тіло Пандемія Covid-19 скоро закінчиться - Генеральний директор ВООЗ
commentss НОВИНИ Всі новини

Пандемія Covid-19 скоро закінчиться - Генеральний директор ВООЗ

Смертність від коронавірусу зменшується у світі.

15 вересня 2022, 00:39
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Людство наразі перебуває в чудовому становищі, щоби зупинити пандемію Covid-19, повідомив генеральний директор Всесвітньої організації охорони здоров’я Тедрос Аданом Гебреїсус 14 вересня на конференції у швейцарській Женеві.

Пандемія Covid-19 скоро закінчиться - Генеральний директор ВООЗ

Пандемія Covid-19 скоро закінчиться - Генеральний директор ВООЗ. Фото з відкритих джерел

Під час брифінгу Гебреїсус заявив, що за останні тижні кількість смертельних випадків від коронавірусу значно зменшилась. За його словами це найкращий показник з березня 2020 року.

Далі генеральний директор ВООЗ продовжив звернення словами про марафонця, що постійно біжить до фінішу. Так, Тедрос Аданом Гебреїсус порівняв нас і сказав, що ми бачимо фінішну пряму і маємо і далі боротись та не припиняти біг до подолання пандемії Covid-19.

Також гендир ВООЗ попередив, що в майбутньому і надалі залишається ризик нових мутацій вірусу, певних збоїв та загальної невизначеності, але поки є можливість, треба нею користуватись.

У всьому світі тенденція смертельних випадків прямує до зниження, середній показник складає близько 28% у порівнянні з попереднім тижнем.

Цікаво, що в Україні ситуація зовсім інша. В нашій країні спостерігається збільшення кількості захворювання на коронавірус, відповідно і збільшується і кількість смертей. Тедрос Аданом Гебреїсус стверджує, що в Україні пік захворюваності може припасти на жовтень.

Раніше, портал "Коментарі" повідомляв про небезпечний вірус в Аргентині. Вчені досі не змогли ідентифікувати його, про те відомо, що це не коронавірус та не мавп'яча віспа. Від аргентинського вірусу вже померло кілька людей. Цей вид пневмонії може створити нову епідемію.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини