Головна Новини Здоров'я наше тіло П'ять продуктів, «які вбивають» головний біль
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять продуктів, «які вбивають» головний біль

Експерти назвали продукти, які варто додати у свій раціон, тому що вони усувають головний біль

23 квітня 2021, 12:15
Поділіться публікацією:

Мабуть, кожна людина стикалася з головним болем, він, як правило, застає зненацька і заважає вести звичний спосіб життя. Але не поспішайте діставати аптечку і приймати ліки, зняти симптоми допомагають звичайні продукти. Що входить в цей список?

П'ять продуктів, «які вбивають» головний біль

продукти, які «вбивають» головний біль (фото з відкритих джерел)

Горіхи та насіння

Ці продукти містять багато магнію, дефіцит якого в організмі може привести до частих головних болів. Збагачуйте раціон мигдалем, волоськими горіхами, гарбузовим насінням і фундуком — вони дуже смачні та корисні.

Бобові

У складі бобових є багато клітковини, вітамінів і цінних мікроелементів, в тому числі та вищезгаданий магній. Віддайте перевагу сочевиці, гороху, квасолі, щоб отримувати необхідний заряд енергії та хороше самопочуття.

Броколі

Експерти кажуть, що напади головного болю можуть з'явитися через нестачу в організмі вітамінів групи В. А заповнити їх запас допоможе броколі, вона буквально "напхана" корисними речовинами.

Банани

Додайте у свій раціон банани, які багаті на триптофан — амінокислоту, яка стимулює вироблення серотоніну (гормону радості), який підіймає настрій, знімає втому і полегшує головний біль. Так що не поспішайте пити таблетки, краще перекусіть бананом!

Авокадо

У авокадо містяться омега-3 жирні кислоти, необхідні організму для міцного імунітету і здоровою серцево-судинної системи. Якщо у людини нестача цих речовин, то починаються порушення в роботі серця і судин і падають захисні сили, які протистоять мікробів і бактерій. Брак омега-3 також може бути причиною головних болів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як м'ята і лимон допоможуть полегшити головний біль.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини