Головна Новини Здоров'я наше тіло П'ять помилок, які небезпечні для здоров'я грудей
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять помилок, які небезпечні для здоров'я грудей

Експерти назвали популярні помилки жінок, які можуть бути небезпечні для здоров'я грудей

29 травня 2021, 13:00
Поділіться публікацією:

Жіночі груди — це орган дуже трепетний і вкрай сильно залежить від гормонального балансу. На жаль, жінки не розуміють, що ця частина тіла вимагає особливого догляду і періодично потрібно її оглядати на предмет новоутворень. Які найпоширеніші помилки можуть нашкодити молочним залозам?

П'ять помилок, які небезпечні для здоров'я грудей

Які помилки можуть бути небезпечні для здоров'я грудей / фото: Shutterstock

Носіння бюстгальтера неправильного розміру

Бюстгальтер повинен бути комфортним і правильно підтримувати груди, якщо він занадто вільний, то це може привести до обвисання і розтягування грудей. А ось тісний бюстгальтер здатний заблокувати кровотік, що призведе до появи болю в шиї та спині.

Епіляція воском волосся на сосках

Дослідники довели, що використання бритви навколо області сосків може привести до інфекції. Видалення волосся будь-якими способами може збільшити ризик запальних процесів.

Пірсинг сосків

Вчені попереджають, що пірсинг сосків може пошкодити протоки виробництва молока і привести до збільшення ризику розвитку абсцесу в молочних залозах.

Надмірне паління

Краще позбутися паління, тому що ця звичка шкодить легеням і серцю, а ще вона може викликати проблеми з грудьми, такі як втрата еластичності. Також може виникнути обвисання, підвищений ризик раку грудей і болючість грудей.

Без бюстгальтера

Обов'язково надягайте бюстгальтер, коли виходите на пробіжку. Недостатня підтримка грудей може викликати сильний біль і дискомфорт.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що експерти розповіли про небезпеку пластичної хірургії, а особливо про операції, які стосуються зміни розміру грудей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини