Головна Новини Здоров'я наше тіло Нову ізраїльську вакцину проти коронавірусу будуть випробовувати на українцях: що про це відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Нову ізраїльську вакцину проти коронавірусу будуть випробовувати на українцях: що про це відомо

У разі успіху американська компанія NRx Pharmaceuticals також буде продавати препарат

14 липня 2021, 13:48
Поділіться публікацією:

В Україні, Ізраїлі та Грузії проведуть третій етап випробування нової вакцини від коронавірусу Brilife ізраїльського виробництва. Участь в медичному випробуванні візьмуть добровольці. Про це повідомляє  The Times of Israel.

Нову ізраїльську вакцину проти коронавірусу будуть випробовувати на українцях: що про це відомо

Вакцина від коронавірусу (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що Ізраїльський Інститут біологічних досліджень, який працює під патронатом оборонного відомства, заявив, що домовився з американською компанією NRx Pharmaceuticals про початок дослідження препарату.

Відтак, американська компанія має провести останній етап клінічних випробувань в Україні, Грузії та Ізраїлі. У дослідженнях будуть брати участь тисячі добровольців.

Якщо клінічні випробування препарату проти коронавірусу будуть успішними, компанія також буде займатися комерціалізацією препарату.

 В Ізраїлі угоду про співпрацю з американською компанією зустріли з натхненням, зокрема, в Міністерстві оборони. А керівник відомства Бені Ганц заявив, що така співпраця дозволить їх країні виробляти вакцину проти коронавірусу, адже пандемія інфекційної хвороби все ще триває. 

 Своєю чергою, директор NRx Pharmaceuticals Хаїм Гурвітц повідомив, що вчені з Ізраїлю хочуть створити препарат, який можна буде швидко і дешево масштабувати, щоб інші країні у світі змогли отримати вакцину від коронавірусу.

Окрім цього, видання повідомляє, що Інститут біологічних досліджень вже успішно закінчив перший етап випробувань ізраїльської вакцини в грудні. На даний час триває другий етап. Стало відомо, що препарат належить до класу векторних вакцин. Як, наприклад, AstraZeneca. 

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформували своїх читачів про те, що Ізраїль буде масово вакцинувати своїх громадян.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини