Головна Новини Здоров'я наше тіло "Нової хвилі не уникнути": пульмонологиня розповіла, скільки триватиме пік коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

"Нової хвилі не уникнути": пульмонологиня розповіла, скільки триватиме пік коронавірусу

Світлана Гук розповіла, що пацієнтів, які звертаються за допомогою у телефонному режимі, стало набагато більше

23 січня 2022, 18:45
Поділіться публікацією:

У нашій країні очікується пік коронавірусного захворювання, який триватиме кілька тижнів. Про це проінформувала журналіста ТСН голова Центру респіраторної медицини й алергології КЛ "Феофанія" Світлана Гук.

"Нової хвилі не уникнути": пульмонологиня розповіла, скільки триватиме пік коронавірусу

Чергової хвилі коронавірусу не уникнути (фото з відкритих джерел)

За її словами, медики сподіваються, що цей спалах буде останнім. Але остаточно це ще невідомо.

Чиновниця розповіла, що у самому центрі хворих на це захворювання небагато, але пацієнти все частіше дзвонять і просять порад медиків. І їх стає значно більше.

Також лікар озвучила свою версію подій щодо піку коронавірусу, даючи відповідь на запитання, чи можна протидіяти новій хвилі хвороби, вживаючи дієвих заходів, або її вже не вдасться уникнути.

За словами голови Центру респіраторної медицини та алергології КЛ "Феофанія", ця хвиля прийде. Тому що ми не знаходимо шансів на виключення із того, що зараз відбувається в інших країнах світу. Але, враховуючи їх досвід, у нашій країні вже можна багато чого спрогнозувати. Той факт, що захворюваність зростає, наші медики бачать. Наша країна вже на цій хвилі, резюмувала Світлана Гук.

Нагадаємо, що "Коментарі" поінформували, що Комаровський розповів, наскільки заразний "Омікрон". Лікар Євген Комаровський порівняв заразність південноафриканського штаму коронавірусу "Омікрон" із кором. Медик зазначив, що від цієї мутації не ефективні наявні протиепідемічні заходи, зокрема носіння медичних масок. Тільки вакциновані проти коронавірусу, найімовірніше, можуть легко перенести захворювання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини