Головна Новини Здоров'я наше тіло Новий штам "Дельта +" вже в Україні: чим він небезпечний та хто в зоні ризику
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий штам "Дельта +" вже в Україні: чим він небезпечний та хто в зоні ризику

Лікар розповів про новий штам вірусу

26 жовтня 2021, 21:10
Поділіться публікацією:

Нова мутована версія ковіду – "Дельта плюс" вже косить свої жертви в нашій країні. Саме завдяки їй, як вважає лікар Тарас Жиравецький, маємо в жовтні збільшену кількість випадків  і більшу чисельність смертності. Про це відзнятий відеосюжет, який розміщений на каналі медика в соціальних мережах.

Новий штам "Дельта +" вже в Україні: чим він небезпечний та хто в зоні ризику

Лікар розповів про небезпеку нового штаму (фото з відкритих джерел)

 За  словами керівника одного з діагностичних львівських центрів, лікарі б'ють на сполох не тільки тому, що різко зростає кількість інфікованих, але й з тієї причини, що сам коронавірус  стає важчим. Хворі дуже важко переносять це захворювання.

 Ймовірно в Україні вже є "Дельта плюс", новий і небезпечний вірус індійського походження, а зараз поширений в Англії. Він додає кількість нових інфікованих в наших регіонах, а також при ньому посилена важкість протікання.

Досвідчений лікар зазначає, що небезпечність нового індійського штаму в тому, що він дуже швидко передається  і важко протікає, додаючи ускладнень.

За його словами, багато хворих, які набули супутні захворювання, тепер в групі ризику. Це — молоді люди, 40 років і  менше. Якщо людина має цукровий діабет, зайву вагу, астму, алергічний риніт чи проблеми серцево-судинної системи. Вони дуже часто набувають класичний цитокіновий шторм. Такий стан вдома не пролікуєш. Хворому потрібен кисень через зниження сатурації.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформують про те, що лікар назвав симптоми і групи ризику нового штаму "Дельта+"за словами Жиравецького, найбільш поширеними симптомами нової "Дельти+" є висока температура, яка може триматися 10 днів, нудота, що впливає на апетит, а також сухий кашель, який важко піддається лікуванню. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини