Головна Новини Здоров'я наше тіло Не повторюйте: які TikTok-тренди є небезпечними для здоров'я
commentss НОВИНИ Всі новини

Не повторюйте: які TikTok-тренди є небезпечними для здоров'я

Експерти розповіли, які тренди із соціальної мережі TikTok не варто повторювати, бо вони можуть бути небезпечними для здоров'я

12 січня 2022, 15:40
Поділіться публікацією:

Соціальна мережа TikTok має велику популярність, особливо у підлітків. Часом, там з'являються різні б'юті-тренди, але деякі з них можуть становити небезпеку для здоров'я. Експерти розповіли, що краще не повторювати.

Не повторюйте: які TikTok-тренди є небезпечними для здоров'я

Тренди в TikTok (фото з відкритих джерел)

Видання The Sun розповіло про негативні наслідки різних косметичних лайфхаків, які "гуляють" у TikTok. Наприклад, блогерка, зареєстрована під ніком tesia84, поділилася роликом, на якому підстригає власні вії. Він зібрав майже два мільйони переглядів. Дівчина стверджувала, що така стрижка спростить процес приклеювання накладних пучків до віків. Проте косметолог Джессіка Йервуд не рекомендує повторювати такий "лайфхак", оскільки вії захищають очі від пошкодження та різних частинок. Якщо їх обрізати, то у вічі легко може проникнути інфекція.

А хімік Брюс Грін настійно не рекомендує дівчатам для створення макіяжу використовувати лубрикант Durex замість зволожуючого крему, як це радить ще одна блогерша з TikTok, тому що засіб може спровокувати появу прищів та викликати лущення шкіри.

Перукар Ніколь Петті також висловилася з приводу популярного тренду у соціальній мережі, опублікованого дівчиною під ніком agbe_. Блогерша за допомогою праски та парфумів пофарбувала своє синє волосся в рожевий. Вони набували такого відтінку через присутність етанолу у складі парфумів. Але подібні маніпуляції, за словами фахівця, можуть призвести до випадання локонів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що напевно, кожна дівчинка у дитинстві хотіла повторити образ своєї улюбленої ляльки. Тепер це переросло у справжній бьюті-тренд. У соціальних мережах набирає популярності макіяж Bratz Doll.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини