Головна Новини Здоров'я наше тіло Названо найбільш небезпечну хворобу під час коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо найбільш небезпечну хворобу під час коронавірусу

Ситуація погіршується, якщо до того ж це люди похилого віку

23 лютого 2021, 18:50 comments1221
Поділіться публікацією:

Фахівці з Національної академії наук України пояснили, яке захворювання під час коронавірусу є найбільш небезпечним. Вчені зробили висновки в результаті аналізу статистики летальності в країні, передає 24 Канал.

Названо найбільш небезпечну хворобу під час коронавірусу

Назвали найнебезпечнішу хворобу при коронавірусі - фото з відкритих джерел

В НАН повідомили, що людям з цукровим діабетом впоратися з коронавірусною інфекцією найважче. Ситуація погіршується, якщо до того ж це люди похилого віку.

За даними джерела, найбільшу ймовірність летальності має цукровий діабет (22%), а для людей у віці від 80 років — 46%.

Експерти також відзначили, що серцево-судинні захворювання під час COVID-19 характеризуються подвійно меншою летальністю. Значний відсоток серцево-судинних захворювань серед померлих в НАН пояснюють великою кількістю випадків інфікованих з цим супутнім захворюванням.

Названо найбільш небезпечну хворобу під час коронавірусу - фото 2

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що малоймовірно, що упаковка харчових продуктів і самі продукти можуть переносити коронавірус. Про це йдеться в повідомленні Управління з контролю за продуктами і ліками США, Міністерства сільського господарства США і Центрів по контролю і профілактиці захворювань, передає CNN.

На даний момент, запевняють вчені, немає достовірних доказів того, що їжа або її упаковка пов'язані з передачею вірусу. FDA заявило, що Covid-19 — це респіраторне захворювання, що передається від людини до людини, на відміну від вірусів харчового походження, які можуть викликати захворювання людей через заражену їжу.

У матеріалі нашого видання також можна прочитати, які області України першими отримувати вакцину проти коронавірусного захворювання.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини