Головна Новини Здоров'я наше тіло Названо алкоголь, який робить людину агресивною
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо алкоголь, який робить людину агресивною

Надмірне вживання алкогольних напоїв завдає непоправної шкоди вашому здоров'ю. Однак існують такі види алкоголю, які роблять людину просто некерованою.

22 грудня 2022, 21:32 comments4088
Поділіться публікацією:

Після проведення численних досліджень фахівці дійшли висновку, що міцні алкогольні напої негативно впливають не лише на здоров'я людини, а й на її психологічний стан, а також підривають роботу нервової системи.

Названо алкоголь, який робить людину агресивною

Алкоголь/ Фото з відкритих джерел

У ході масштабного експерименту вчені з Королівського коледжу Лондона звертали увагу на емоції, пов'язані з вживанням різних видів алкоголю та фіксували їх. Повідомляється, що було опитано близько 30 тисяч добровольців із 21 країни світу віком від 18 до 34 років.

Учасників дослідження запитували про те, яким саме алкогольним напоям вони віддають перевагу і як вони впливають на їхній настрій, а також чи здатні вони "розхитувати" їх емоційний стан.

Так, було встановлено, що саме горілка найчастіше викликає агресію у респондентів і штовхає їх здійснювати неконтрольовані вчинки. Також у першу трійку потрапили коньяк та віскі.

Автори дослідження дійшли однозначного висновку, що ті люди, які зловживають міцним алкоголем, схильні до неадекватної та агресивної поведінки, а також частіше за інших виявляються поміченими в бійках.

Раніше "Коментарі" писали про те, як приготувати смачний глінтвейн: найпростіший рецепт (ВІДЕО). Цей алкогольний напій, що зігріває, на основі червоного вина став дуже популярним у всьому світі. Пропонуємо і вам приготувати смачний глінтвейн за одним із наших рецептів.

Читайте також: У Швейцарії з дна озера вкрали елітний алкоголь: як це можливо. За словами представників компанії, крадіжку скоїли справжні професіонали, які використовували дороге обладнання та мали спецпідготовку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини