Головна Новини Здоров'я наше тіло Названа оптимальна температура в будинку
commentss НОВИНИ Всі новини

Названа оптимальна температура в будинку

23 градуса - оптимальна температура в будинку

29 вересня 2020, 03:30
Поділіться публікацією:

Напередодні опалювального сезону еколог-експерт Антон Ястребцев розповів, що оптимальний температурний режим в квартирі повинен становити близько 23 градусів. Про це він повідомив в інтерв'ю радіо "Супутник".

Названа оптимальна температура в будинку

"Важливо не перегрівати приміщення, дотримуватися норм. За санітарними нормами середня температура 23 градуси, плюс-мінус два градуси. Це рівень, якого треба дотримуватися в зимовий час, і намагатися від нього не відходити. Тоді людина відчуває себе максимально комфортно, і це корисно для здоров'я ", — розповів Ястребцев.

Раніше "Коментарі" розповідали про рослини, які очищають повітря в будинку .

Одним з таких квіток є фікус. Ця рослина одне з найефективніших в очищенні повітря від токсинів — аміаку, формальдегіду, бензолу та інших. Його листя навіть пил притягують до себе. Фікус виробляє багато кисню і знезаражує повітря в приміщенні від різних бактерій та інфекцій. Рослина стане прекрасним доповненням до вашого інтер'єру, найкраще його ставити на кухні або в кімнатах, вікна яких виходять на жваві вулиці. У спальні фікус краще не ставити, незважаючи на те, що він сприятливо впливає на нервову систему, в нічний час рослина поглинає кисень, а вдень знову його виробляє.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини