Головна Новини Здоров'я наше тіло Найпростіша ранкова процедура продовжує життя: лікар розкрив секрет довголіття
commentss НОВИНИ Всі новини

Найпростіша ранкова процедура продовжує життя: лікар розкрив секрет довголіття

Кілька хвилин на швидке тренування та медитацію можуть зарядити вас енергією на весь день

26 січня 2024, 09:28 comments1376
Поділіться публікацією:

Доктор Кьєн Вуу, який спеціалізується на боротьбі зі старінням, поділився простою 10-хвилинною ранковою процедурою, яка поєднує безліч науково обґрунтованих стратегій для більш довгого і здорового життя. Сам він особисто починає з цієї процедури кожен свій день. Як передає портал "Коментарі", про це пише "Business Insider".

Найпростіша ранкова процедура продовжує життя: лікар розкрив секрет довголіття

Секрет довголіття. Фото: із відкритих джерел

За словами фахівця, його ранковий розпорядок дня включає кілька категорій збільшення тривалості життя: вправи, дихальна практика, що знімає стрес, і коротка медитація для поліпшення психічного та емоційного здоров'я.

Зазначається, як тільки ви прокинулися, не полініться випити склянку води з додаванням лимона та електролітів або мінеральної солі. Це допоможе відновити гідратацію.

Вуу також радить, щоб вранці на вашу шкіру та обличчя потрапляло пряме сонячне світло, що може допомогти підтримати природні цикли сну та неспання організму.

Далі необхідно виділити 10 хвилин для швидкого тренування, заснованого на практиці щадних і усвідомлених вправ, що беруть початок у традиційній китайській медицині.

"Дані свідчать про те, що короткі фізичні вправи, особливо рухи, які підвищують частоту серцевих скорочень, можуть покращити концентрацію уваги та допомогти запобігти негативним наслідкам для здоров'я, пов'язаним із сидячим способом життя", — йдеться в публікації.

За словами Вуу, після легкого тренування він виділяє дві-три хвилини на практику дихальних технік, які допомагають покращити концентрацію та зняти стрес. А закінчує лікар свій ранковий порядок короткою медитацією подяки.

Читайте також на порталі "Коментарі" — "Хвороба Х": у МОЗ розповіли, що найстрашніше в цій недузі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини