Головна Новини Здоров'я наше тіло Навіщо жінці досягати оргазму: вчені дали відповідь на важливе питання
commentss НОВИНИ Всі новини

Навіщо жінці досягати оргазму: вчені дали відповідь на важливе питання

Досягнення оргазму жінкою дозволяє підвищити шанси на вагітність

10 серпня 2021, 21:47 comments1128
Поділіться публікацією:

Якщо і є в світі щось незмінне, то це загадковість жіночого організму, яка включає, зокрема, і загадковість жіночого оргазму. Якщо людина не може не досягати оргазму під час процесу продовження роду, то жінці оргазм дістався ніби просто так, як комплімент від природи.

Навіщо жінці досягати оргазму: вчені дали відповідь на важливе питання

Чоловіки (фото з відкритих джерел)

Також протягом певного часу існувала думка, що жіночий оргазм — виверт, що стимулює сполучення. Але, як розповідає Maxim, вчені таки знайшли відповідь на одвічне питання: навіщо жінці оргазм.

Що стосується умовні виверти, то вважалося, що чоловікові приємно, що поруч з ним партнерка досягає оргазму. А значить, потрібно залишатися з нею якомога довше. Але, як ви вже зрозуміли, вчені з Єльського університету поставили під сумнів цю тезу. Тому вирішили докладніше вивчити це питання. Річ у тому, що під час оргазму у самок плацентарних ссавців виробляються два гормони — окситоцин і пролактин. Згідно з результатами дослідження, які були опубліковані Єльського вченими в журналі "Експериментальна зоологія, частина 2: Молекулярна і змінна еволюція", подібне поєднання гормонів веде до овуляції, без якої вагітність неможлива.

Досягнення оргазму жінкою дозволяє підвищити шанси на вагітність. Так, овуляція не завжди відбувається по годинах і одного разу на місяць: її початок залежить від безлічі факторів, у тому числі, як бачите, і від жіночого оргазму. Тому, якщо ви з дівчиною плануєте народити дитину, щоб було кому подати склянку води в старості, подбайте не лише про себе, а й про кохану. Досягнення оргазму ній дозволить підвищити шанси мати нащадків.

Нагадаємо, багато жінок під час сексу імітують оргазм. Це є однією з найпоширеніших проблем в інтимній сфері. Але експерти впевнені, що так робити не варто, тому що це шкодить фізичному і психічному здоров'ю.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини