Головна Новини Здоров'я наше тіло На Землю насувається потужніша магнітна буря: названо дату
commentss НОВИНИ Всі новини

На Землю насувається потужніша магнітна буря: названо дату

Така магнітна буря може спричинити сильне погіршення здоров'я

29 жовтня 2021, 14:39
Поділіться публікацією:

Потужна магнітна буря накриє планету вже 30 жовтня. Крім того, вона впливатиме і в неділю, 30 жовтня. Про це пише РБК-Україна.

На Землю насувається потужніша магнітна буря: названо дату

Магнітні бурі - фото з відкритих джерел

Зазначається, що сильна магнітна буря очікується в суботу о 10 ранку. Відразу вона досягне п'ятого рівня. Пік магнітної бурі буде ще потужнішим і досягне шостого рівня.

Найбільш небезпечним 30 жовтня буде період із 12 до 20 години. Вночі буря почне поступово спадати, проте вранці, 31 жовтня, вдарить з новою силою.

Метеозалежні та люди, які мають хронічні захворювання, можуть відчути погіршення стану здоров'я вже з п'ятниці, 29 жовтня, яке триватиме аж до неділі.

Така потужна магнітна буря може спричинити сильне погіршення здоров'я навіть у абсолютно здорових людей, а в піковий час можливі серйозні перебої в роботі електроніки та техніки.

Ще одну небезпеку для здоров'я людей може додати той фактор, що українці в ніч із суботи на неділю переводять годинник на зимовий час.

Магнітні бурі можуть спричинити головний біль, мігрень, безсоння, швидку стомлюваність, стрибки артеріального тиску, нудоту, розлади ШКТ та інші неприємні симптоми.

Щоб зменшити вплив магнітних бур на організм рекомендується дотримуватися режиму сну, виключити з раціону жирну та шкідливу їжу, а також не вживати алкогольних напоїв. Фахівці радять якнайбільше часу проводити на свіжому повітрі та приймати контрастний душ. Людям із хронічними захворюваннями варто більше відпочивати та тримати під руками необхідні ліки.

Раніше "Коментарі" писали, що в NASA зафіксували на Сонці потужний спалах .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини