Головна Новини Здоров'я наше тіло На які серйозні проблеми може вказувати випадання вій
commentss НОВИНИ Всі новини

На які серйозні проблеми може вказувати випадання вій

Експерти розповіли, на які серйозні проблеми зі здоров'ям може вказувати випадання вій: коли треба йти до лікаря

31 січня 2022, 21:10
Поділіться публікацією:

Те, що щодня може випасти 2-5 вій — нормальний природний процес, тому що життєвий цикл волосків обмежений. Але якщо ви помітили, що вії випадають часто і масово, тоді варто звернутися до фахівця, тому що це може вказувати на низку проблем зі здоров'ям.

На які серйозні проблеми може вказувати випадання вій

Чому випадають вії / Фото: pexels.com

Стрес чи травма

Інтенсивне випадання вій може бути причиною серйозного стресу чи травми. Такий вид випадання називають телогеновим, бо спричинений сильним емоційним сплеском. У стані стресу взагалі краще не терти очі й не чіпати обличчя.

Хвороби

Часте випадання волосків також може вказувати на внутрішнє захворювання, яке провокує появу вогнищевої алопеції, яка призводить до втрати волосяного покриву. Найчастіше це захворювання аутоімунного спектру, проблеми з гормонами, лишаї та інші дерматологічні розлади.

Запалення, інфекції, роздратування

Інфекції на лінії зростання вій зазвичай виявляються й іншими симптомами — ячмінь, почервоніння, сльозогінність. Це призводить до випадання вій. А ще проблеми можуть виникнути через неякісні косметичні засоби або алергію на деякі компоненти.

Нарощування вій з порушенням технології

Нарощування вій — дуже популярна серед дівчаток процедура, але при її неправильному виконанні можна втратити свої природні вії. Вибирайте собі хорошого майстра, який дотримується всіх правил гігієни й має великий досвід.

Нагадаємо, експерти розповіли, як правильно вибирати собі туш для вій.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у салоні краси клієнтці відрізали нарощені вії через оплату, яка не пройшла по карті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини