Головна Новини Здоров'я наше тіло На що вказує поява червоних родимок на тілі
commentss НОВИНИ Всі новини

На що вказує поява червоних родимок на тілі

Червоні новоутворення називаються ангіома

25 лютого 2021, 15:20 comments1075
Поділіться публікацією:

Про проблеми зі здоров'ям наш організм може сигналізувати по-різному, наприклад, за допомогою різних висипань на тілі. Ендокринолог Зухра Павлова розповіла, що поява червоних новоутворень, які називаються ангіома, говорить про збій в роботі печінки.

На що вказує поява червоних родимок на тілі

на що вказує поява червоних родимок / Фото: Lady Journal

На своїй сторінці в Instagram фахівець написала, що червоні "родимки", які виникли на поверхні шкіри, наприклад, на шиї, голові, верхній частині тулуба, не є небезпечними. У таких випадках варто звернутися до фахівця і здати аналізи. Але не факт, що після відновлення функції печінки, вони самі зникнуть. Потрібно буде звернутися до косметолога для їх видалення.

Але бувають випадки, коли червоні цятки-ангіоми з'являються всередині тканин і органів, тоді вже існує загроза здоров'ю. Вони являють собою пухлини, які  потрібно вирізати. У разі, коли ангіома недоступна для хірургічного втручання, лікарі пропонують лікування гормонами.

Ендокринолог каже, що потрібно уважно оглядати своє тіло і не пропускати подібні сигнали організму. За словами лікаря, червоні "родимки" можуть виникнути в будь-якому віці, причому з часом їх кількість може зрости. При будь-якій зміні кольору або розміру новоутворень на тілі, необхідно звернутися до фахівця.

Нагадаємо, що вчені з Великобританії пояснили, що поява родимок на тілі людини не випадкова. Виявилося, що 70% родимок на животі, ногах і на спині — це заслуга генетики.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що кожна людина повинна знати ознаки меланоми та стежити за станом своєї шкіри. Як розпізнати небезпечні родимки, дізнайтеся в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини