Головна Новини Здоров'я наше тіло Може померти в будь-яку хвилину: в Івано-Франківську 17-річна дівчина з ураженням легень на 95% бореться за життя
commentss НОВИНИ Всі новини

Може померти в будь-яку хвилину: в Івано-Франківську 17-річна дівчина з ураженням легень на 95% бореться за життя

Пацієнтка, якій діагностували COVID-19, у дуже тяжкому стані

10 листопада 2021, 19:55
Поділіться публікацією:

В Івано-Франківському обласному комунальному закладі медики роблять все можливе, аби врятувати 17-річну юнку. Вона хвора на короно вірусну хворобу і ця недуга фактично повністю вразила  її легені.  У хворої дихає лише 5 відсотків легень. Про це інформує Суспільне.

 Може померти в будь-яку хвилину: в Івано-Франківську 17-річна дівчина з ураженням легень на 95% бореться за життя

У підлітка дуже важкий стан (фото з відкритих джерел)

 Головний лікар установи  Тарас Мельник каже, що стан юної пацієнтки надзвичайно складний. Вона підключена до апарату ШВЛ і медперсонал воює з хворобою за її життя, але дуже сильним є ураження легень.

 За його словами, 17-річну городянку медики цієї установи забрали з реанімаційного відділення інфекційного медичного закладу. Дитина  дуже тяжка, бо 95 відсотків її легень не функціонують. І може піти з життя в будь-яку хвилину.

 Очільник найбільшої медичної установи регіону  повідомив, що тут лікують інфіковане немовля, якому виповнилось лише кілька днів. Його доправили з Косівського пологового будинку. В немовляти  коронавірус, на жаль, підтвердився.

 Малюк знаходився у важкому  стані, медики вже мали  підключати його до ШВЛ. Але зараз дитинці, яка потерпає від важкої пневмонії, краще. Ще двох тільки народжених немовлят привезли в обласний дитячий медичний заклад. Медики з’ясовують, чи інфіковані вони коронавірусною хворобою.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Івано-Франківську люди погрожували медикам9 жовтня в Івано-Франківську в центрі вакцинації люди в черзі почали обурюватися, бо в медиків закінчилися дози вакцини. Громадяни, що відстояли чергу, вимагали, щоб всіх щепили й не пропускали медиків з робочого місця. Навіть довелося викликати патрульних.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини