Головна Новини Здоров'я наше тіло МОЗ утилізує тисячі доз вакцини Pfizer: назвали причину
commentss НОВИНИ Всі новини

МОЗ утилізує тисячі доз вакцини Pfizer: назвали причину

Під час перевезення закордонного препарату були порушення температурного режиму

29 вересня 2021, 23:25
Поділіться публікацією:

Національне відомство, яке опікується здоров’ям  українців, утилізує партію антиковідної сироватки  від Pfizer, яка нараховує 34 тисячі доз. Нею нікого не щеплювали з тої причини, що посадовці міністерства мали підозру щодо порушених температурних умов зберігання  препарату. Про це розповів очільник МОЗу  Віктор Ляшко представникам медіа, інформує РБК-Україна.

МОЗ утилізує тисячі доз вакцини Pfizer: назвали причину

Україна знищить вакцину (фото з відкритих джерел)

За його словами, в міністерстві мали повідомлення стосовно того, що під час перевезення закордонного препарату  були порушення температурного режиму. Антиковідну сироватку вилучили і тепер відповідальні працівники відомства проводять своє розслідування. Препарат знаходиться на складі. Але конкретних доказів порушень інструкцій щодо його температурного режиму не було.

Разом з тим, за його інформацією триває судовий процес між постачальником і логістом.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Ляшко розповів, коли в Україні можуть скасувати карантин. Карантин, який діє на території України, може бути скасований навесні 2022 року, однак за умови — необхідно робити щеплення проти коронавірусного захворювання. 

Також "Коментарі" повідомляли про те, що кінець пандемії у наступному році. Директор Pfizer зробив заявуУже через рік більшість жителів планети Земля зможуть повернутися до нормального повсякденного життя без будь-яких обмежень, пов'язаних з коронавірусом. Таким чином можна буде сказати, що пандемії прийшов кінець. Він висловив переконання, що саме завдяки вакцинації вже через рік людство зможе забути про пандемію. Люди зможуть повернутися до повсякденного життя і жити, як і раніше без карантину та обмежень.
 
 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини