Головна Новини Здоров'я наше тіло Магнітні бурі у жовтні: названі небезпечні дати
commentss НОВИНИ Всі новини

Магнітні бурі у жовтні: названі небезпечні дати

У цьому місяці очікується три магнітні бурі

1 жовтня 2021, 09:47
Поділіться публікацією:

Щодня фахівці спостерігають за активністю Сонця і прогнозують настання магнітних бур. Вони, в свою чергу, здатні чинити негативний вплив на електричні прилади та системи зв'язку, а також впливати на самопочуття людини. При цьому навіть не потужна сонячна активність здатна позначитися на здоров'ї, передає УНІАН.

Магнітні бурі у жовтні: названі небезпечні дати

Магнітні бурі - фото з відкритих джерел

Магнітні бурі — це процеси зміни магнітного поля планети, які викликають сонячні спалахи.

У жовтні очікується кілька магнітних бур, проте одна з них буде найпотужнішою і досягне рівня в п'ять балів. Вона буде єдиною великою за місяць і настане 5 жовтня.

Ще дві магнітні бурі відбудуться 10 і 19 числа місяця. Проте наголошується, що прогноз на досить тривалий час вперед може з часом трохи спотворюватися.

Хоча сонячна активність може вплинути на кожну людину, особливо обережними в такі дні слід бути метеозалежним, літнім, вагітним, а також людям, які мають хронічні захворювання, які в період магнітних бур можуть загостритися.

Зазвичай в такі дні у людей може спостерігатися нудота, головний біль, запаморочення, безсоння і скачки артеріального тиску.

Щоб звести вплив сонячної активність на здоров'я до мінімуму, необхідно стежити за харчуванням (не їсти важку їжу), дотримуватися режиму сну, як можна більше часу проводити на вулиці, а також виключити з раціону алкогольні напої та каву.

Раніше видання "Коментарі" писало, що вчені показали останній етап еволюції зірки схожою на наше світило. На фотографії зображена планетарна туманність під назвою IC 418, яка знаходиться приблизно в 2000 світлових роках від Землі в напрямку сузір'я Лепус.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини