Головна Новини Здоров'я наше тіло Магнітні бурі в серпні: коли очікувати і чим це небезпечно
commentss НОВИНИ Всі новини

Магнітні бурі в серпні: коли очікувати і чим це небезпечно

У серпні очікуються три потужні спалахи

2 липня 2021, 14:55
Поділіться публікацією:

У серпні Землю накриють магнітні бурі. Люди, у яких відсутні будь-які проблеми зі здоров'ям, навряд чи зможуть відчути їхній вплив на собі, однак ці дні можуть стати справжнім випробуванням для літніх і метеозалежних людей, пише ТСН.

Магнітні бурі в серпні: коли очікувати і чим це небезпечно

Магнітні бурі - фото з відкритих джерел

Магнітні бурі у серпні будуть досить потужними і тривалими. Експерти, які аналізують сонячну активність, очікують три сильні спалахи. Так, магнітні бурі варто очікувати 2-3 серпня, 16-17 серпня і 18-20 серпня.

У ці дні можна помітити погіршення самопочуття, зокрема нудоту, головний біль, стомлюваність, слабкість, скачки тиску, безсоння і інші неприємні симптоми. Щоб зменшити негативний вплив магнітних бур на організм, варто дотримуватися кількох правил:

— пити більше рідини, зокрема води або трав'яного чаю;

— відмовитися від спиртного, кави і сигарет;

— дотримуватися режиму сну, спати не менше семи годин; — приймати контрастний душ; — відмовитися від жирної, смаженої і борошняної їжі.

Зазначимо, що геомагнітною бурею називається обурення магнітного поля Землі, яке викликане спалахами на Сонці. Ці коливання негативно позначаються на роботі систем зв'язку та нерідко впливають на здоров'я людини. Навіть незначні коливання можуть відбитися на самопочутті.

Раніше портал "Коментарі" писав, що з улюбленим літом до нас приходить і спека. Але така погода може негативно відбитися на організмі, адже на людину впливає не тільки ультрафіолет, що виходить від сонця, але і вологість повітря і інфрачервоні промені. Лікар Ірина Скорогудаева розповіла, які захворювання можуть загостритися в цей період.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини