Головна Новини Здоров'я наше тіло М'ята може привести до імпотенції
commentss НОВИНИ Всі новини

М'ята може привести до імпотенції

Сильній половині людства варто утриматися від вживання м'яти в першу чергу пов'язані з помилковою думкою, що в цій траві є «жіночий» гормон - естроген

20 січня 2021, 02:50
Поділіться публікацією:

Експерти попереджають — улюблений багатьма м'ятний чай зовсім не безпечний, а в ряді випадків може провокувати проблеми зі здоров'ям.

М'ята може привести до імпотенції

М'ята (фото з відкритих джерел)

При цьому фахівці звертають увагу на те, що м'яту можна використовувати тільки в лікувальних цілях. Просто так додавати її в чай — небезпечно для здоров'я. М'ята має протипоказання, які обов'язково потрібно знати.

• індивідуальна непереносність — ефірні масла м'яти — сильний алерген.

• не можна давати м'яту дітям до 5 років, — вона може впливати на роботу ЦНС.

• зловживання м'ятою може привести до печії, зниження тиску, загострення варикозу і аритмії, м'ята не рекомендується людям з порушенням артеріального тиску.

• рослина знижує потенцію у чоловіків, причому регулярне вживання може призвести до безпліддя.

Нагадаємо, більш половина представників сильної статі, що мають діабет страждає від еректильної дисфункції. Це пов'язано з тим, що підвищений рівень цукру в крові ушкоджує нерви, необхідні для сексуального збудження. Наявність діабету отруює сексуальне життя більша частина чоловіків, як показало дослідження. В цілому, 52,5% чоловіків діабетиків не можуть досягти ерекції, або зберегти вже досягнуте збудження. Серед жертв діабету другого типу 66,3% чоловіків стикаються з еректильною дисфункцією. Серед жертв діабету першого типу кількість таких пацієнтів становить 37,5%, причому причини цієї різниці не дуже зрозумілі вченим. Попередні дослідження показали, що діабет здатний завдавати ушкодження нервів і кровоносних судин , які необхідні для досягнення сексуального збудження чоловіки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://playboyrussia.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини